COPİLOT- 5 farklı özellik sunan yapay zeka asistanı

5 farklı özellik barındıran bir yapay zeka asistanı

COPİLOT- 5 farklı özellik sunan yapay zeka asistanı

Copilot microsoft tarafından geliştirilmiş içerisinde 5 farklı özellik barındıran bir yapay zeka asistanıdır. İçerisinde yapay zeka sohbeti, tasarım, tatil planlaması, yemek tarifi ve egzersiz programı tanımlama bölümleri mevcuttur.

Kullanımı oldukça basit olan “copilot” sayfasına girdiğinizde karşınıza chatcpt benzeri sohbet kutusu çıkar. Burada dilediğiniz soruyu sorarak cevaplar alabilirsiniz. Sayfanın sağ tarafında “Designer” tıkladığınızda ise kutuya hayalinizde resmi cümle olarak yazdığınızda görüntüyü oluşturur. Eğer yine sağ tarafta “Vacation planner” tıklarsanız kutuya dilediğiniz tarihler arasında dilediğiniz yerde size bir tatil planlaması yapmasını isteyebilirsiniz. Eğer “Cooking assistant” tıklarsanız yemek tarifleri isteyebilirsiniz. Son olarak “Fitness trainer” tıklarsanız da egzersiz ve sağlıklı beslenme programı hazırlatabilirsiniz.

Tamami ile ücretsiz olan copilot uygulamasının sol üst köşesinde not defterine tıklarsanız da daha detaylı yazacağınız sorulara cevaplar alabilirsiniz.

WEB SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »