Recursive Drawing ile yaratıcı çizimler yapın

Sadece bir kare ve daire vasıtası ile dilediğiniz her türlü çizimi parçadan bütüne yapabileceğiniz bir web aracıdır.

Recursive Drawing ile yaratıcı çizimler yapın

Sadece bir kare ve daire vasıtası ile dilediğiniz her türlü çizimi gerçekleştirebileceğiniz bir web aracıdır. Sayfaya girdiğinizde solda start drawing yazısını tıklayın ama önce yandaki videoyu mutlaka izleyin. Tam olarak zihninizi yormak zorunda kalacağınız ve parçadan bütüne çizimler yapabileceğiniz ilginç bir araç.

Sayfaya girdiğinizde solda daire ve kare mevcut. Bunlardan birini sahneye sürükleyin eğer fare ile köşelerine doğru gelirseniz daire veya karenin ortası koyu kenarları daha aydınlık olacaktır.

Aydınlık olan köşede iken farenin sol tuşu ile basılı tutun ve sürükleyerek büyütüp küçültebilir veya dönderebilirsiniz. Orta kısından tutarsanız da sağa sola götürebilirsiniz nesneleri.

Diyelim bir kalp yapacaksınız. O zaman iki daire yanyana ve bir kareyi döndererek bir araya getirip oluşturabilirsiniz. Eğer Yaptığınıza hiç dokunmayın artık ve solda alttaki + işaretine tıklayın ve son yaptığınız kalp şeklini bu defa sürükleyip ekrana alın. Ayrılmadığını göreceksiniz.

Diyelim farklı bir çizim daha yaptınız o kalbin yanında ve ayrılmasını istemiyorsunuz, o zaman tekrar sol tarafta + işaretine basarak yeni sahneye son yaptığınızı sürüklemeniz gerekmektedir.

Bu şekilde dilerseniz sayfada resim olarak bulunan bir ağaç, dilerseniz farklı şekiller dahi yapabilir ve parçadan bütüne bir daire ve bir kare ile her şeyi yapabildiğinizi göreceksiniz. Tamami ile zihninizi zorlayarak geliştirebileceğiniz ilginç bir araç.

WEB SITESINE GITMEK ICIN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »