CAMART ile fotograflarınızı karikatüre dönüştürün

Dilerseniz resimlerinizi, dilerseniz videolarınızı karikatür veya çizgi filme dönüştürün…

CAMART ile fotograflarınızı karikatüre dönüştürün

Camart fotograflarınızı karikatür fotograflara çeviren bir android uygulamadır. Ancak bana göre en büyük ve önemli özelliği aynı işlemi videolar için de yapmasıdır.

Özellikle projelerinizde öğrencilerin video veya fotograflardaki yüzlerini bulanıklaştırmak yerine bu uygulama ile karikatürize ederek çekimler yapmak hem daha eğlenceli, hem de sorunsuz olacaktır kanısındayım. Ayrıca dersleriniz esnasında da senaryolar yazarak sanki çizgi filmmiş gibi çekimler yapabilirsiniz.

Kullanımı oldukça kolay olan Camart açtığınız zaman galeri – foto ve kamera sekmelerini göreceksiniz.

Gallery sekmesinden kendi telefon galerinizdeki fotografları ister siyah beyaz fotograflara, isterseniz karikatürize fotograflara dönüştürebilirsiniz. İçersinde 18 farklı efekt bulunmaktadır ve yapmanız gereken sadece efekte dokunmaktır anında resminiz değişecektir. Büyük resmin altında alta ok tıkladığınızda anında telefonunuza indiriyorsunuz. Galerinize bakarak görebilirsiniz.

Foto bastığınızda ise kameranız aktif oluyor ve fotografı çektiğiniz zaman da sizi yine efektlerin bulunduğu sayfaya atıyor.

Bana göre en mükemmel özelliği camera bölümüdür. Bastığınız anda kameranızdaki görüntü efektli hale geliyor. Alttan istediğiniz efekti seçerek o anki canlı görüntüyü kameraya alabilirsiniz. Ayrıca kameraya alırken de dairesel sekmeye bastığınızda aynı efekt uygulanmış fotograf da çekebilirsiniz. Altta kamera resmine bastığınızda video çekimine başlayacaktır. Tamamladığınızda rec tuşuna basın ve videonuz anında galerinize yüklenmektedir. Veya paylaş butonu vasıtası ile de dilediğiniz kişiye gönderebilir veya sol taraftaki çöp kovası butonuna basarak silebilirsiniz.

GOOGLE PLAY UYGULAMA SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »