TASCADE ile işbirlikçi proje planlama

İşbirlikçi mükemmel bir proje planlama panosu.

TASCADE ile işbirlikçi proje planlama

Çok kaliteli bir proje planlama panosudur. Üyelik girişi yaptıktan sonra iş için, şahsi veye diğer seçeneklerinden birini seçin, ben diğer seçeneğini seçtim. Panonuza bir ismi verin ve eğer işbirlikçi çalışmak istediğiniz arkadaşınız varsa onların mail adreslerini alta yazın ve continue tuşuna basın. Ama dilerseniz de hiç mail adresi yazmadan da devam edebilirsiniz. Bir sonraki sayfaya geldiğinizde size ne ile kullanacağınızı sormaktadır. Android ve IOS sürümleri de mevcuttur. Web aracı olarak kullanmak için en altta get started basın. Size anında bir deneme panosu göstermektedir. Bence onunla uğraşmak yerine üstte blank yazana tıklayın ve sıfırdan kendiniz oluşturun.

Şimdi ilk kısma mesela projenizin adını yazın. Sağ üstte list yazan yere tıklayın ve en rahat olan mindmap seçin. Bu durumda sanki bir zihin haritası gibi planlamanızı işleyebilirsiniz. Enter a task yazan yere örneğin projenizde görevi olan kişinin adını yazın. Kişi adını yazdığınız yerin sonunda bir ok var ona tıklayın ve görevini veya görevlerini yazın. İkinci kişi için ise ilk yazdığınız ismin altında add block var oan tıklayın ve seçeneklerden dilediğinizi seçin ama checkbox iyi bir özellik. Onun da görevlerini yazın ve böyle devam edin.

Son olarak sağda 3 noktaya tıkladığınızda share butonunu göreceksiniz. Oraya tıklayın ve size edit yapılabilir linki verecektir. Bunu sadece ortaklarınıza atın yoksa herkes girer ve yaptıklarınızı değiştirebilir veya ortaklarınız da üye olarak davet edilebilir. Hemen yanında da embed linki vardır. Dilerseniz web sayfanıza veya proje sayfanıza bu kodu ekleyebilirsiniz.

Görevini yapan soldaki checkbox tıkladığında o görevin üstü çizilir ve bu durumda da daha düzenli bir proje işleyişi gerçekleşebilir. Tabii bunu öğrencilerinizi ödevlendirmek için de kullanabilirsiniz. Her ders için kolaylıkla kullanılabilecek mükemmel bir araç. İşbirlikçi olması ise büyük bir artı.

Resim ve dosya yükleme özelliği de mevcuttur. Aynı zamanda oda içerisinde chat sohbet de yapılabilemektedir.

WEB SITESINE GITMEK ICIN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »