TWİDDLA işbirlikçi dijital pano

Twiddla işbirlikçi bir beyaz tahta uygulamasıdır. Aynı zamanda işbirlikçi resimler, hikayaler, senaryolar veya şiirler de yapabilirsiniz.

TWİDDLA işbirlikçi dijital pano

Twiddla işbirlikçi bir beyaz tahta uygulamasıdır. Aynı zamanda işbirlikçi resimler, hikayaler, senaryolar veya şiirler de yapabilirsiniz. Ücretsiz versiyonda üyelik gerçekleştirmeden de kullanabilirsiniz, ancak  fazla 10 kişi ile sınırlandırılmıştır ve 20 dakika süre kısıtlaması vardır. Ücretsiz olarak 30 günlük deneme sürümü üyeliği de alabilirsiniz. Üyeliği aldıktan sonra mailinize gelen linki tıklamanız gerekmektedir. Eğer pro üyelik almak isterseniz aylık 14 dolar ücreti bulunmaktadır ve sınırsız ortak katılımcı imkanı sunmaktadır.

Ücretsiz olarak bir sayfa oluşturmak isterseniz start a new whiteboad tıklamanız yeterlidir. 20 dakika süresince sesle görüşme hariç tüm özelliklerini 10 kişi ortaklaşa kullanabilirsiniz.

Üst menüde whiteboard kısmından kullanıma başlayabilirsiniz. Renk, çizim, şekil,silme, metin ekleme özellikleri üst menüdedir. Aynı zamanda document kısmından sayfaya word, excel, powerpoint veya pdf ekleyebilir, ya da yanındaki image kısmından resim de ekleyebilirsiniz.

Üst menüde web page yazan yere tıklarsanız ve bir web sitesi adresi yazarsanız o web sitesini sayfa üzerine almakta ve siz onun üzerinde de işlem yapabilmektesiniz.

Yine üst menüde etherpad yazan yerden de ortak senaryo, şiir, hikaye yazabileceğiniz bir menü açılmaktadır. İşbirlikçi olarak kullanabileceğiniz bu özellik dilerseniz projelerinizde, dilerseniz sınıf içi yapacağınız yazım etkinlikleri için harika bir özelliktir.

Sağ menüde join audio kısmından da sesle konferans yapma imkanınız bulunmaktadır. Altında ise chat odası mevcuttur. Yazışarak çalışmalarınızı tamamlayabilirsiniz.

Üst sağda room sekmesine tıklarsanız da oda adınızı değiştirebilir, odanızı özel veye herkese açık yapabilir, sunum moduna veya işbirlikçi moda alabilirsiniz.  Save tuşu ile de sayfanın resmini kaydedebilirsiniz.

En ilginç özelliklerden birisi ise alt sekmededir. İmages yazan yerden resim yükleyebilir veya hazır şekiller alabilirsiniz, yanında documents kısmından yüklediklerinizi görebilirsiniz. Matemathical formules kısmında ise Matematik öğretmenlerinin ihtiyaç duyacağı formuller ve semboller bulunmaktadır. Sol menüde sembole tıklayıp, sağ menüde sayıları yazarak formüllerinizi clickt to embed tuşuna basarak ekran üzerine alabilirsiniz.

Son olarak sayfadan çıktıktan sonra my account tıklarsanız ve meeting kısmında o sayfaya yeniden girebilir, sayfanın görüntüsün görebilir, ya da sayfada yapılan işlemleri bir video gibi yeniden izleyebilirsiniz. Eğer snapshots kısmına tıkarsanız da kaydettiğiniz sayfaların resimleri bulabilirsiniz. Orda bulunan bir resme tıkladığınızda da üstünde kaydettiğiniz resimlerin embed kodunun belirdiğiniz göreceksiniz.

WEB SITESINE GITMEK ICIN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »