BENIME ile ders anlatım videoları veya slayt yapın

Sadullah Duman öğretmenimizin tavsiyesi üzerine sitemize eklediğimiz benime isimli bu uygulama ile dilerseniz ders anlatım slaytları, dilerseniz video slaytlar yapabilirsiniz.

BENIME ile ders anlatım videoları veya slayt yapın

Sadullah Duman öğretmenimizin tavsiyesi üzerine sitemize eklediğimiz benime isimli bu uygulama ile dilerseniz ders anlatım slaytları, dilerseniz video slaytlar yapabilirsiniz. Uygulamayı bilgisayarınıza yükledikten sonra altta daire içerisinde artı işaretine tıklayın ve title yazan yere çalışmanızın adını yazın. Hemen altında ise youtube 1080 yazar. Önerilen ayar budur, ancak dilerseniz oradan instagram, tiktok gibi ayarlarla değiştirebilirsiniz. Ve create Movie butonuna basarak çalışmaya başlayabilirsiniz.

Yeni sayfa açıldığında Sticker sekmesine tıklarsanız kendi resminizi yükleyebilir, İçerisinde hazır bulunan çizimleri alabilirsiniz. Burada çizimler konularına göre ayrılmıştır. Beğendiğiniz resmin üstüne tıklayın ekrana gelecektir ve parmağınızla sürükleyerek dilediğiniz yere yerleştirebilirsiniz. Altta duration kısmından ekranda kaç saniye duracağını ayarlayabilir, size kısmından ise boyutunu ayarlayabilirsiniz. Tamamladıktan sonra okeyy tiki işaretine tıklayın ve ana sayfaya gelin.

Text yazan yerden ekrana yazı yazabilirsiniz. Tıkladığınızda açılan menüde yazınızı yazıp insert tuşuna basmanız yeterlidir. Yine ekranın dilediğiniz yerine parmağınızla sürükleyerek getirin ve alttaki kısımlardan boyutunu, kalma süresini ayarlayıp tamam tikine tıklayın. BG kısmından ise arka plan renginizi seçebilirsiniz.

Yanda Hand kısmından  ise ekrana eklediğiniz resim ve yazıların görünme efektlerini yaralayabilirsiniz. El efekti veya kalem efekti seçtiğinizde ekrandaki resimler bunlarla çizilmeye başlanacaktır.

Music kısmından ise dilerseniz kendi kaydettiğiniz sesinizi, dilerseniz de seçtiğiniz bir müziği slayta ekleyebilirsiniz. Ekranın alt sağında artı işaretine basarsanız da yeni bir slayt sayfası açabilirsiniz.

Ekranın üst sağında kaydet veya kaydetmeden oynat sekmeleri mevcuttur. Son olarak eğer paylaşmak isterseniz, en sağda bulunan paylaş butnuna tıklayın, açılan menüde bir isim yazın ve make movie tıklayın. İşlem tamamlandığında telefon veya tabletinize otomatik indirecek veya share movie tıklarsanız da herhangi bir uygulama vasıtası ile başkalarına gönderebileceksiniz.

Galerinize gittiğinizde benime klasörü altında yapılan videoyu reklamsız olarak göreceksiniz. Ücretsiz bir uygulamadır, ancak zaman zaman reklam çıkmaktadır. Tabii ki ücretli versiyonu da vardır. Ancak ücretsiz kısım fazlası ile kaliteli iş görmektedir.

GOOGLE PLAY UYGULAMA SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »