TYPEDRUMMER ile proje isimlerinizin müziklerini dinleyin

Typedrummer yazdığınız kelimeleri müziğe dönüştüren bir web 2 aracıdır.

06.03.2021
4.484
TYPEDRUMMER ile proje isimlerinizin müziklerini dinleyin

Typedrummer yazdığınız kelimeleri müziğe dönüştüren bir web 2 aracıdır. Adınızı yazarak müziğini dinleyebilir veya projenizin adını yazarak proje müziğinizi keşfedebilirsiniz. Kısa metinlerde sürekli tekrarlanan soundlara dönüşecektir. Ancak uzun bir metin yazdığınızda daha uzun bir müzik elde edebilirsiniz.

Kullanımı oldukça basit olan Typedrummer aracında Type Something yazan yere metninizi yazın ve müziği dinleyin, eğer paylaşmak isterseniz de yazdığınız yerin hemen altında share this beat yazan yere tıklayın ekranı az alta kaydırın ve paylaşım linkini alın.

Eğer bunu kayıt altına almak isterseniz bir kayıt programı kullanarak yapabilirsiniz. Örnek olarak sitemizde anlatımı yer alan DU RECORDER uygulaması ile ekran kaydını alıp, daha sonra yine sitemizde anlatımı bulunan FORMATFACTORY ile mp3 formatına dönüştürebilirsiniz. Bu uygulamaların kullanım videolarını izlemek ve sayfaya gitmek için üstlerine tıklamanız yeterlidir.

Son olarak ise eğer bu müziği uzatmak isterseniz AUDACITY gibi bir program vasıtası ile elde ettiğiniz mp3’ü ard arda ekleyerek daha uzun bir müziğe dönüştürebilirsiniz. Tabii bunu yapmak için verdiğimiz araçlardan daha farklı araçlar da kullanıbilir.

WEB SITESINE GITMEK ICIN TIKLAYINIZ…

ETİKETLER: , , , , ,
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »