Fliki ile yapay zeka destekli videolar veya sesli kitaplar hazırlayın.

Yapay zeka destekli videolar hazırlayabileceğiniz bir araç.

Fliki ile yapay zeka destekli videolar veya sesli kitaplar hazırlayın.

Fliki kısmen ücretsiz bir yapay zeka aracıdır. Her ücretsiz üyelikte aylık 5 dakikalık videolar hazırlayabiliyorsunuz. Bünyesinde takım kurarak işbirliği içerisinde de videolar hazırlayabilirsiniz, ancak bu özellik maalesef ücretlidir. Ana sayfada start cerating tuşuna basın ve üye olun.

Sisteme giriş yaptıktan sonra üst menüde Studio kısmına geleceksiniz. Sağ köşede new file yazan yere tıklayarak açılan menüde içeriğinize bir isim yazın ve hemen altında dil seçeneklerinden Türkçe seçin. Hemen altında da içeriğiniz ses veya video olduğunu işaretleyin ve create tuşuna basın. Sayfa açıldığında ekranda emel ismi yazılı olacak. Onun üstüne tıklayarak ilk konuşmacıyı değiştirebilirsiniz. View all voices tıklarsanız daha fazla isim bulabilirsiniz.

Artık ilk karakterinizin ne söylemek istediğini karşısına yazabilirsiniz. Yazdıktan sonra ise boş resim alanına tıklayın ve açılan menüden video veya resim arama yapabilirsiniz. Stock videonun hemen yanında AI Art yazan yere tıklayıp yapay zeka bir resim de hazırlatabilirsiniz. Tavsiye kesinlikle ingilizce olarak arama yaptırmanızdır. Örneğin yanından nehir geçen bir evin çatısındaki kuş gibi bir cümle ile ingilizce arama yaptırdığınızda yapay zeka sizin için o resmi hazırlamaktadır. Seçtiğiniz resim veya videoya tıkladığınızda da sunumunuza eklenecektir.

Bundan sonrası ise altta daire içindeki +(artı) işaretine tıklayarak diğer sunumlarınızı ve yazılarınızı yazmaya devam edebilirsiniz. İşleminiz bittiğinde sağ üst köşede export tıkladığınızda video dönüştürülecek ve sonrasında da download butonu belirecektir. Tıkladığınızda bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

WEB SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »