FLİPHTML5 ile 500 sayfaya kadar e-dergiler oluşturun

Fliphtml5 sitemizde de yazısı bulunan pubhtml5 ile neredeyse aynı özelliklere ve ücretsiz izinlere sahip bir araçtır.

08.03.2021
11.021
FLİPHTML5 ile 500 sayfaya kadar e-dergiler oluşturun

Fliphtml5 sitemizde de yazısı bulunan pubhtml5 ile neredeyse aynı özelliklere ve ücretsiz izinlere sahip bir araçtır. Bu ikisi neredeyse ikiz kardeşler gibidir. Üyelik girişi yaparken yine gmail ile giriş yapılabilmektedir, ancak bazen gmail ile giriş sorunlu olduğu için tavsiyemiz sağ üstte try now yazan yere tıklayıp mail adresinizi ve 2 defa şifre yazdıktan sonra, mail adresinize gelen kodu girerek üye olmanızdır.

Üye olduğunuz anda sizi PDF halinde olan derginizi yükleyebileceğiniz sayfaya atacaktır. Dergiyi nasıl oluşturacağınızı bilmiyorsanız Pubhtml5 aracı anlatımı esnasında detaylı bilgiler verilmiştir orayı okuyabilirsiniz. Burada öncelikle upload pdf diyerek öncelikle önceden oluşturduğunuz PDF dosyanızı yükleyin.

Dosyanızı yüklediğiniz anda solda Book info menüsü açılacaktır. Buradan derginizin adını ve açıklamasını girin ve apply tuşuna basın Hemen altında Template sekmesinden derginizin görünümünü seçin, dilerseniz olduğu gibi bırakabilirsiniz. Styling kısmında da derginizin temasını seçebilir veya olduğu gibi bırakabilirsiniz. Son olarak da advenced ksımından diğer ayarları yapabilirsiniz.

Derginizin üstünde sağ köşede embed kodunu alacağınız yeri veya derginizi indireceğiniz yeri göreceksiniz. Yazdığımız gibi tüm özellikleri fliphtml5, pubhtml5 ile aynı özelliklere sahiptir. Pubhtml5 sayfasını okuyarak daha detaylı bilgiye erişebilirsiniz. Dergiye video eklemek maalesef ücretlidir.

WEB SITESINE GITMEK ICIN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »