AVATOON- Çizgi karakter avatarını oluştur

Avatoon ile kendi avatarlarınızı oluşturabilir, resimlerinize bu avatarları ekleyebilirsiniz…

14.04.2021
14.173
AVATOON- Çizgi karakter avatarını oluştur

Avatoon ile kendi çizgi karakterlerinizi oluşturabilirsiniz. Her ne kadar avatarları size tam benzetemese de içerisindeki bazı özellikler gerçekten çok iyi ve kaliteli. Öncelikle uygulamayı telefon veya tabletinize indirmeniz gerekmektedir. İndirme sonrası uygulamayı açın bir iki sayfa ileri gittikten sonra size sınırsız erişim başlat seçeneğini verecektir, ancak burada başlat butonuna tıklamayın ve üstte X çarpı işaretine tıklayın ki ücretsiz kullanıma başlayabilirsiniz. KESİNLİKLE 3 GÜN DENEME SÜRÜMÜNÜ BAŞLATMAYINIZ, BU EKRAN GELDİĞİNDE ÜCRETSİZ KULLANIM İÇİN ÜST SAĞDA X ÇARPI İŞARETİNE BASINIZ, YOKSA SONRASINDA SİZDEN ÜCRET TALEP EDİLEBİLİR.  Ardından cinsiyet seçin ve dilerseniz yüz tanıma diyerek kendi resminizi çekerek uygulamanın oluşturmasına izin verin veya elle oluşturma seçerek kendiniz el ile bir avatar oluşturun. 

El ile oluşturma seçtik diyelim size bir karakter verecektir ve saç, göz, el, yüz sekmelerinden kendi avatarınızı oluşturmaya başlayabilir bittiğinde ise üstte kaydet tuşuna basabilirsiniz.

Yüz tanıma seçerseniz de resim video çekmesine izin ver diyerek yüzünüzü ekrandaki aydınlık alanın içerisine gelecek konumda ayarlayıp resminizi çekin. Resminizi çektikten sonra size verdiği karakteri dilerseniz yine elle düzeltebilirsiniz ve üstte kaydet tuşuna basarak avatarınızı kaydedebilirsiniz.

Avatarınız ekrana geldiğinde size yıldız kazandığınızı söyleyecektir. Bu yıldızlar uygulama içerisinde ekstra alımlarda işe yaramaktadır ve reklamlar vs. izleyerek de bu yıldızlar çoğaltılabilir. Ekranda sağ tarafta giysileri, arka planı değiştirme imkanınız bulunduğu gibi, verdiğiniz pozları da değiştirebilirsiniz. Aynı zamanda çeşitli nesneler de ekleyebilirsiniz.

Üst sol tarafta sizin avatar resminizin olduğu yeşil artıya tıkladığınızda ise başka avatarlar oluşturabileceğiniz veya avatarınızın adını değiştirebileceğiniz yere gelirsiniz. Avatar adını değiştirmek için avatarınızın altındaki 3 noktaya tıklayın ve adınızı değiştirin. Avatarınızın yanında bulunan + işaretine tıklayarak da yeni avatarlar oluşturabilirsiniz.

Ana ekranda avatarınızın altında resim sekmesine tıkladığınızda size farklı mekanlarda avatarınızın olduğu resimler gösterecektir. Altında dene tıklarsanız da resim ekrana reklam sonrası gelecektir. Siz de avatoon yazan yerden dilediğiniz avatarları ekrana alabilirsiniz. Hemen yanında arka plan sekmesine tıklarsanız da kendi galerinizdeki bir resmi arka plan olarak ayaralayabilirsiniz, ki fikrimizce en güzel özelliklerden birisi budur. Ayrıca üzerine metin veya çıkartma da ekleyebilirsiniz.

Üst sağda sonraki butonuna tıklarsanız da yaptığınız resim galerinize eklenmektedir. Alt kenarında ufak bir uygulama yazısı da beraberinde eklenmektedir. Uygulama içerisinde reklamlar çıkması uygulamayı ücretsiz kullanmanıza imkan vermektedir. 

GOOGLE PLAY UYGULAMA SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

IOS UYGULAMA SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

 

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »