DESINGEVO ile kendi logolarınızı ücretsiz hazırlayın

Designevo kullanımı oldukça basit bir logo yapım aracıdır.

21.11.2021
5.054
DESINGEVO ile kendi logolarınızı ücretsiz hazırlayın

Designevo kullanımı oldukça basit bir logo yapım aracıdır. Gmail üzerinden kolay bir şekilde üye olabilmektesiniz. Üye olduktan sonra ise hemen üst solda Make a Logo yazan butona tıklayarak çalışmaya başlayabilirsiniz.

Öncelikle size sol menüde göreceğiniz gibi şablonlar verecektir. Dilerseniz bu şablonlardan birini seçerek ve üzerinde oynamalar yaparak logonuzu oluşturabilirsiniz. Eğer boş bir sayfada kendi logonuzu oluşturmak isterseniz de sağ üstte Start From Scratch yazan yere tıklamanız gerekmektedir.

Çalışma sayfası açıldığında sol menüde ICON – TEXT – SHAPE – BACKROUND sekmelerini göreceksiniz. Sağ tarafta ise çalışma alanınız bulunmaktadır. Öncelikle ICON kısmından kendinize bir logo resmi bulmanız gerekmektedir. Eğer arama yapmak isterseniz mutlaka ingilizce olarak arama yapın ve Enter tuşuna basın. Resminizi bulduktan sonra ise resme bir kez tıklamanız yeterlidir. Ekrana gelen resmin kenarlarından fareniz ile tutarak büyütüp küçültebilirsiniz.

TEXT kısmında ise bir font seçerek yazı karakterinizi belirleyin ve üzerine tıklayın. Ekrana gelen yazının üzerine tıklayıp Logonuzun ismini yazın. Eğer slogan da yazmak isterseniz tekrar yazı karakteri üzerine tıklayarak ikinci bir yazı ekrana getirin ve kenarlarından sürükleyerek küçültün ki Logo isminden büyü olmasın.

Son olarak SHAPES kısmından dilerseniz logonuzun etrafı için halkalar seçebilirsiniz ve logolarınızı bir daire içerisine yerleştirebilirsiniz. Eğer ikonların, yazıların renklerini, yönlerini veya opaklıklarını değiştirmek isterseniz de sağ ekranda istediğiniz nesneye tıklayın, hemen üstünde açılan menüden renk, yön ve  opaklıklarını değiştirebilirsiniz. BACKROUND kısmından ise dilerseniz logonuzun arka planını renklendirebilirsiniz.

Logonuzu tamamladıktan sonra üst sağda save ve download tuşu bulunmaktadır. Download tuşuna bastığınızda açılan sayfada Download a low-resolution free logo yazan yere tıklayarak hazırladığınız logoyu ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Ücretsiz olarak  kullanımda arka planı şeffaf olarak indirememektesiniz. Bir de sosyal medya üzerinde logo kullanımı esnasında logomuzu designevo ile oluşturduk ibaresini kullanmanız yeterlidir.

Eğer ücretli üyelik almak isterseniz de fiyatı bir defaya mahsus (ömür boyu) 25 dolar veya tam yetkili kullanma hakkı (ömür boyu) 50 dolardır.

Daha önce sitemizde tanıtımları yapılan Recordcast,   Designcap ve designevo sitelerini tarafımıza bildirerek sizlerle paylaşmamıza vesile olan Jessica Miller’e de ayrıca teşekkürlerimizi iletiriz.

WEB SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »