Edupad işbirlikçi metin editörü

Ortak şiir, hikaye, masal, senaryo yazabileceğiniz işbirlikçi bir metin editörü.

03.12.2021
3.094
Edupad işbirlikçi metin editörü

Edupad işbirlikçi bir metin editörüdür. Dilerseniz sınıfınızda öğrencilerinizle birlikte, dilerseniz projenizde ortalarınızla birlikte ortak şiir, hikaye, masal yazabileceğiniz kullanımı çok kolay bir metin editörüdür. Herhangi bir üyelik girişine gerek duymadan hemen anasayfa üzerindeki Kostenloses Pad Erstellen butonuna basarak çalışmaya başlayabilirsiniz.

Sayfaya girdiğinizde sizi bir almanca metin karşılamaktadır. Bunu silerek çalışmanıza başlayabilirsiniz. Üst solda yazıyı kalınlaştırma, eğik yapma, altı çizili yapma ve üstü çizili yapma butonları mevcuttur. Ayrıca sıralama yapmak için de butonlar mevcuttur.

Üst sol kesimde ise ilk sırada adınızı yazacağınız veya kaç kişinin sayfada olduğunu görebileceğiniz adam sembolü olan buton bulunmaktadır. Hemen yanında sayfayı paylaşabileceğini ve embed kodunu alabileceğiniz buton bulunmaktadır. Eğer sayfanın başkası tarafından yazılmasını istemiyorsanız buradaki yalnızca oku kutusunu tıklamanız gerekmektedir. Ancak sayfaya gelenler tarafından yazılabilmesi için de bu kutunun içinin boş olması gerekmektedir. Hemen yanında ayarlar butonu ve onun yanında da yıldız butonu vardır. Yıldız butonuna tıkladığınız anda sayfada yapılan revizyonlar kayıt altına alınmış olacaktır. Zaman çizelgesi butonuna tıkladığınızda da o ana kadar o sayfada yapılan tüm değişiklikleri size hızlı bir şekilde gösterecektir. Bunun için play tuşuna basmanız gerekmektedir. Son olarak karşılıklı ok butonuna tıklarsanız daha önce yazılmış olan bir word belgesindeki tüm yazıyı sayfa üzerine alabilir veya bu sayfayı microsoft word, pdf vs. olarak bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.

Sürekli üzerinde çalışacaksanız linki mutlaka kayıt altına almanız gerekmektedir. Son olarak sayfanın alt sağ kısmında unterhaltung yazan yerden o esnada sayfada olanlarla yazılı sohbet gerçekleştirebilirsiniz.

Kullanımı oldukça kolay ve kullanışlı olan edupad her branşta öğretmen ve öğrencilerin kullanımı için harika bir araçtır. Tek eksiği sayfa üzerine resim eklenememesidir.

WEB SİTESİNE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »