Gamma app ile işbirlikçi sunumlarınızı yapay zeka hazırlasın

Gamma app sizler için yapay zeka sayesinde ortaklarınızla işbirlikçi slayt, döküman veya web sayfası hazırlayabileceğiniz bir araçtır.

Gamma app ile işbirlikçi sunumlarınızı yapay zeka hazırlasın

Gamma app sizler için yapay zeka sayesinde ortaklarınızla işbirlikçi slayt, döküman veya web sayfası hazırlayabileceğiniz bir araçtır. Öncelikle kayıt olmanız gerekmektedir. Sign Up for free yazan yere tıklayın, açılan sayfada continue with google tıklayın ve gmail adresinizi seçin. Açılan sayfada çalışma alanınızın adını yazın, aynı da bırakabilirsiniz. Create workspace tıkladıktan sonra açılan menüde hangi maksatla hesabı açtığınızı işaretleyin ve get started tuşuna basın.

Açılan sayfada size ücretsiz 400 kredi verdiğini göreceksiniz. Oraya tıkladığınızda eğer bir arkadaşınızı sizin gönderdiğiniz link üzerinden davet ederseniz siz de o da 200 kredi kazanmaktadır. Bu şekilde ücretsiz kullanmaya devam edebilirsiniz.

Artık slayt sunum, döküman veya web sayfası menülerinden birini seçin ve hemen altında sohbet kutusunun açıldığını göreceksiniz. Buraya dilediğiniz dilde yapmasını istediğiniz konuyu yazın. Mesela nesli tükenmekte olan hayvanlar ile ilgili bir sunum hazırla yazarak cevabını bekleyin, kısa süre içerisinde size altta bir öneri sunacaktır. Sunduğu öneri üzerinde değişiklik yapabilirsiniz. Bittiğinde devam etmek tuşuna basın ve yenilenen sayfada bir sunum şablonu seçin. Yine devam etmek tuşuna basın ve sizin için sunumunuzu tamamlamasını izleyin. Tamamlandığında artık sunum üzerinde kendi değişikliklerinizi yapabilirsiniz. Resimleri dilerseniz değiştirebilirsiniz. Sağ taraftaki menüden resim, video vs ekleme veya yazı karakterini değiştirme butonları vasıtası ile dilediğiniz tüm değişikleri yapabilirsiniz.

İşiniz bittiğinde üst sağda yanyana 3 nokta olan yere tıklayın. Burada dilerseniz pdf, dilerseniz power point olarak sunumunuzu bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Veya üstteki menüden temanızı değiştirebilir ya da share butonuna tıklayarak ve workspace members full access yaparsanız ve mail adreslerini eklerseniz ortak çalışma arkadaşlarınızı davet edebilir ve birlikte sunumunuzu tamamlayabilirsiniz.

WEB SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »