Siyosis ile Eğitime Eğlence Katın. (Türk Yapımı Uygulama)

Türk yapımı harika bir sınıf yönetim aracı.

Siyosis ile Eğitime Eğlence Katın. (Türk Yapımı Uygulama)

Bahadır Güngör öğretmenimizin tavsiyesi ile siteye konulmuş olan Siyosis, Classcraft uygulamasının Türk yapımı versiyonudur ve tamami ile ücretsizdir.

Siyosis, eğitim sürecini oyunlaştırarak daha eğlenceli hale getiren bir yazılımdır. Öğretmenler, öğrencilerin becerilerine puan verir. Öğrenciler kazandıkları puanlar ile sanal evcil hayvan satın alabilir, kendi karakterlerini oluşturabilir veya öğretmenlerinin markete ekledikleri ürünlerden satın alabilirler. Öğrencilerin başarı bilgileri velilere grafiklerle sunulur. Öğretmen, veli ve öğrenciler sürekli iletişim içinde olurlar.

Neler Var?
Puan Sistemi, Sanal Karakterler, Kendi Avatarını oluşturma, Ders robotu sayesinde öğretmenleri ile sohbet eder gibi kazanım edinme. Çevrimiçi oyun ve yarışmalar, Otomatik çeviri özelliği, Belirli gün ve haftalar modülü, Görevlerini tamamladıkça diktikleri ağacı yetiştirme, Sanal Evcil Hayvan, Ödev Takibi, Sınıfa Özel Sosyal Medya Kitap Okuma Takibi, Alışkanlık Ormanı,Canlı Dersler, Market (görev yaptıkça kazandıkları sanal para ile alışveriş yapıyorlar), Oyunlar

Sınıf yönetimi esnasında dersleri daha aktif ve eğlenceli kılabileceğiniz bir uygulama…

WEB SİTESİNE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »