HYPERWRITE – Yapay Zeka cümlelerinizi paragrafa dönüştürsün.

Hyperwrite cümlelerinizi yapay zeka ile paragraflara dönüştürür.

03.04.2022
5.287
HYPERWRITE – Yapay Zeka cümlelerinizi paragrafa dönüştürsün.

Hyperwrite yapay zeka vasıtası ile cümlelerinizi paragrafa dönüştüren bir araçtır. Her ne kadar sitede Türkçe dil desteği görünmese de, Türkçe olarak da paragraf yazımı yapmaktadır. 

Öncelikle sayfaya üye olmanız gerekmektedir. Gmail vasıtası ile kolaylıkla üye olabilirsiniz. Üyelikle giriş yaptıktan sonra size ilk olarak ne için yazmak istediğinizi soracaktır. Ben school, yani okul seçtim, sonrasında hangi seviye için yazmak istediğinizi sormaktadır. Burada da rastgele lise seçtim. Son olarak google döküman kullanıp kullanmadığınızı sormaktadır. Üstteki şık google chrome eklentisi, alttaki ise web sitemde deneyeceğim sekmesidir. Üsttekini seçerseniz sizi chrome eklentisi sayfasına atar. Ben alttakini seçtim eklenti yüklememek için.

Tüm işlemler tamamlandıktan sonra açılan sayfada my documents altında büyük bir artı olan New Documents’e tıklayın. Ne için yazdığınızı soracaktır. Buralarda hiç bir şey yazmadan sytle’e tıklayıp en alta inin ve Go To Doc yazan yere tıklayın sizi boş bir word sayfasına götürecektir. 

En üst sola başlığınızı yazabilirsiniz. Sağda bir robot kafası göreceksiniz. Oraya tıklayın ve What do you want the paragraph to be about? yazan yerin altındaki kutunun içerisine Türkçe bir cümle yazın ve hemen altında write for me yazan yere tıklayın. Kısa süre sonra tıkladığınız butonun altında sizin için yapay zeka tarafından paragraflar oluşturulacaktır. Beğendiğiniz paragrafın üzerine tıklayarak ekrana alabilirsiniz artık. Yeni yazmak isterseniz de tekrar kutuya yazarak devam edebilirsiniz. Dosyayı word olarak indiremesek de kopyala yapıştır yöntemi ile bilgisayarımıza kaydedebiliriz.

WEB SİTESİNE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »