Yapay zeka size şarkılar bestelesin

Yapay zeka size şarkılar bestelesin

Adil TUĞYAN öğretmenimizin tavsiyesi olan araç, tek kelime ile harika bir yapay zeka aracıdır. Sizin için sözlerini de kendisinin yazdığı şarkılar besteleyebilen bir araçtır. Şu an Beta sürümünde olan suno aracında yapmanız gereken tek suno aracına nasıl bir şarkı istediğinizi bir cümle içerisinde yazmanızdır. O geri kalanını sizin yerinize hallediyor.

Öncelik sayfaya gittiğinizde altta Try The BETA yazan yere tıklayın. Açılan sayfada Continue with Google yazan yere tıklayarak Gmail ile hesap girişinizi yapın. Sizi sonrasında Suno aracına yönlendirecektir.

Artık yapmanız gereken şey çok basit. Sağ tarafta mesaj kutusu içerisine ne ile ilgili şarkı yazacağınızı cümle içerisinde yazın.  Ancak unutmayın hangi dilde istiyorsanız onu belirtin ve çok uzun cümle yazmanıza izin vermemektedir. Size ücretsiz versiyonda 50 kredi vermektedir ve her şarkı hazırlattığınızda 10 kredi almaktadır. Yani toplam ücretsiz 5 şarkı yapabilirsiniz.

Örnek olarak:

“Proje yapan öğretmenleri anlatan Türkçe rap şarkı yap” dediğinizde o şarkıyı Türkçe olarak hazırlayacaktır. Ancak siz

“Proje yapan öğretmenleri anlatan rap şarkı yap” derseniz bu durumda şarkıyı ingilizce hazırlayacaktır.

Örnek olarak hazırlattığım eTwinning projesi yapan öğretmenler için ingilizce ve Türkçe şarkıları altta dinleyebilirsiniz.

İngilizce Şarkı

Türkçe Şarkı 1

Türkçe Şarkı 2

Sözlerini yazdığı her şarkıyı iki farklı şekilde oluşturuyor ve sağ tarafta 2 adet play tuşu bulunmakta. Beğendiğinizi şarkının sağ tarafında yukarı ok tuşuna basarsanız o şarkıyı video veya audio(mp3) olarak indirebilirsiniz.

WEB SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »