Gliastar ile seçtiğiniz 3D maskotunuzu yapay zeka ile konuşturun ve video olarak bilgisayarınıza indirin…

Tamamen ücretsiz olan 3D maskot konuşturun ve bilgisayarınıza animasyon video olarak indirin…

Gliastar ile seçtiğiniz 3D maskotunuzu yapay zeka ile konuşturun ve video olarak bilgisayarınıza indirin…

Gliastar tamami ile ücretsiz bir maskot konuşturma aracıdır. Şimdilik sadece ingilizce dil seçeneği mevcut olan Gliastar ile maskotunuzu konuşturabilir ve bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Kullanımı oldukça kolay olan gliastar için herhangi bir üyeliğe gerek yoktur. Sayfaya girdiğinizde Start butonuna basın, Sağ taraftaki pencereden karakterinizi seçin ve alttaki continue tuşuna basın, yine sağ penrede english dil seçeneğini seçin, alttaki kutuya ingilizce cümlelerinizi 100 karaktere kadar yazın. (dikkat burada yazılar bazen birbiri içine girebiliyor, tüm cümleyi yazdıktan sonra aralarına boşlukları koymayı unutmayın.) Altta continue butonuna basın ve açılan sayfada sağ pencereden bir arka plan seçin. Son olarak continue tuşuna basarsanız açılan sayfada save as mp4 butonunu göreceksiniz. Tıkladığınızda hazırladığınız video bilgisayarınıza inecektir.

İngilizce dersleri için gerçekten kullanışlı videolar hazırlayabileceğiniz bu araç şimdilik demo olarak sınırsız ücretsizdir. Ücret gelmeden tüm içeriğinizi bir çırpıda oluşturup arşivinize atabilisiniz.

WEB SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

ETİKETLER:
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »