CHATCPT Yapay Zeka Robotuna dilediğinizi sorun veya yaptırın

Son zamanların en önemli yapay zeka aracı Chatcpt sizlere her konuda bilgi verebilir…

17.04.2023
10.049
CHATCPT Yapay Zeka Robotuna dilediğinizi sorun veya yaptırın

Son dönemlerin en çok konuşulan aracı olan ChatGPT, OpenAI tarafından geliştirilen ve diyalog konusunda uzmanlaşmış bir prototip yapay zekâ sohbet robotudur. Özellikle tamamen ücretsiz ve Türkçe olarak da sohbet edebilmeniz ve büyük artısıdır. Chatcpt hemen hemen tüm alanlarda size bilgi verebilmektedir.

Şiir mi yazdırmak istiyorsunuz, önemli bir konuda fikir mi danışmak istiyorsunuz, dersinizin konusunun özetini mi istiyorsunuz, Kod mu yazdırmak istiyorsunuz, ya da yemek tarifi mi istiyorsunuz. İşte hemen hemen bu konuların tamamında size istediğiniz bilgileri anında sunan bu araç, özellikle yapay zeka alanındaki en büyük gelişme olarak karşımıza çıkmaktadır.

Kullanımı aşırı kolay olan chatcpt kullanmak için öncelikle üye olmak zorundasınız. Sayfaya girdiğinizde sizi login ve signup butonları karşılayacak. Login diyerek devam edin ve continue with google tıklayıp kendi gmail adresinizle üye girişi yapın. Açılan sayfada isim soyisim ve doğum gününüzü girin. Tarih gerçek olmasa da olur. Continue tuşuna basın ve gerçek telefon numaranızı girin. Size bir mesaj gelecek ve mesajdaki kodu siteye girmeniz istenecektir. Kodu girdiğinizde ise üyeliğiniz tamamlanmış olacaktır.

Açılan sayfada her şey ingilizce yazılsa bile sayfanın sağ alt bölümünde send a message yazan yere artık dilediğinizi Türkçe olarak yazabilirsiniz. Size istediğiniz tüm bilgileri Türkçe olarak verecektir. Özellikle eğitim alanında her branş bazında kullanılabilecek bu araç tamamen sözel olarak işlem görmektedir.

WEB SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »