5 yaşındaki çocuğa anlatır gibi cevaplar veren yapay zeka aracı

explain like i’m five isimli bu yapay zeka aracı, karşısında 5 yaşında bir çocuk varmış gibi sizlere cevap yazmaktadır. Tabii Türkçe seçeneği de mevcuttur.

09.07.2023
1.785
5 yaşındaki çocuğa anlatır gibi cevaplar veren yapay zeka aracı

explain like i’m five isimli bu yapay zeka aracı, karşısında 5 yaşında bir çocuk varmış gibi sizlere cevap yazmaktadır. Tabii Türkçe seçeneği de mevcuttur. Aynı zamanda size laf sokmasını da isteyerek daha eğlenceli cevaplar da alabilirsiniz. Öncelikle sayfaya üye olmanız gerekmektedir. Kayıt ol diyerek sadece mail adresinizi girmeniz yeterlidir ve bunun için size haftalık 9 token vermektedir. Yani dokuz defa sorgu yapabilir ve cevap alabilirsiniz.

Ayrıca bünyesinde öğretmenler ve öğrenciler için de ayrı yapay zeka oluşturucuları mevcut. Mesela öğretmenler için tartışma konusu, sorusu, eğitici film önerisi, grup proje üretme, problem çözme jeneratörü sekmeleri mevcuttur. Bunlara tıklayarak sizlere bu konularda öneriler vermesini isteyebilirsiniz.

Yapay zeka ile zihin-kavram haritası oluşturma özelliği de mevcut, ancak bu özelliği kullanmak için 50 token istemektedir. Yani ücret ödemek zorunda kalabilirsiniz.

Öncelikle anasayfada baykuş resminin altında boş bir kutu var,  bu kutunun hemen üst sağında dil seçeneğini seçin ki, dilediğiniz dilde cevabınızı alabilesiniz. Baykuşun alt solunda SARCASM yazan yerin altında off seçilidir, eğer bunu on yaparsanız, laf sokarak cevap verme özelliğini açmış olursunuz. ASK ME TO EXPLAIN ANYTHING yazan kutuya sorunuzu yazın. Unutmayın her sorunuzda 1 token eksilecektir, ancak 1 hafta sonra tekrar 9 token size hak verecektir. 

Sağ üst köşede ise öğretmen ve öğrenciler için sekmeler mevcut, özellikle öğretmen başlığında film önerileri kısmı mevcut. Burada sınıf seviyesini yazıp, karşısına da konu yazarsanız size 10 adet film önerisi sunmakta ve bunların kısa özetlerini de yanına yazmaktadır.

WEB SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »