Rizzle ile yazdığınız metinler videoya dönüşsün.

Rizzle sizin yazdığınız kısa bir senaryoyu videoya dönüştüren bir yapay zeka aracıdır. Ücretsiz olarak toplam 3 dakikaya kadar video hazırlayabilirsiniz, ancak indiremezsiniz.

Rizzle ile yazdığınız metinler videoya dönüşsün.

Rizzle sizin yazdığınız kısa bir senaryoyu videoya dönüştüren bir yapay zeka aracıdır. Ücretsiz olarak toplam 3 dakikaya kadar video hazırlayabilirsiniz, ancak indiremezsiniz. Ayrıca hazırlanan videolar sinematik değil, sunum videosu özelliği taşımaktadır. Aynı zamanda yazdığınız metin de video içerisinde yazılı olarak çıkmaktadır.

Video için yazdığınız senaryo Türkçe olsa dahi otomatik ingilizceye çevrilmekte ve video üzerinde ingilizce altyazı şeklinde hazırlanmaktadır. Yakın zamanda Türkçe dil seçeneğinin de geleceğini düşündüğüm Rizzle gerçekten sunum için etkili videolar hazırlayabilmektedir.

Kullanımı ise oldukça basittir. Siteye girdiğinizde sağ üstte login tuluna basın ve açılan sayfada Sign up with Google tıklayarak Gmail adresiniz ile üyelik gerçekleştirin. Sayfa yenilendiği anda kutu içerisine metninizi yazın. Uzun veya kısa yazmanız sorun değildir, ancak sunum metninizin tamamını girerek en fazla 3 dakikaya kadar videolar hazırlayabilirsiniz.

Daha önce de yazdığımız gibi siz Türkçe yazsanız dahi o otomatik olarak ingilizceye çevirecektir. Metninizi yazdıktan sonra altta menüler açılacaktır. Buradan dilerseniz kendi ayarlamalarınızı yapabilirsiniz. Duration kısmından videonuzun süresini,  Aspect radio kısmından ekran boyutunu, media kısmından oluşacak stok videoları(bunu kendisi otomatik yapmaktadır) Audio kısmından da müziğinizi seçebilirsiniz. Ancak hiçbir ayara dokunmadan otomatik yapmasını da sağlayabilirsiniz.

Ayarlamalar bittikten sonra altta Generate tuşuna basın. Terms – Koşullar sayfası açılacaktır ve I Agree basmanız gerekmektedir. Bunun için farenizin orta tekerleği ile koşullar safyasının en altına geldiğinizde I Agree aktif olacaktır. Bastıktan sonra en fazla  yaklaşık 5 dakika içerisinde sunum videonuz hazırlanacaktır.

İşlem tamamlandığında video oynamaya başlayacaktır. Eğer beğenmediyseniz altta regenerate tuşuna basarak yeniden oluşturulmasını isteyebilirsiniz. Videoyu indirmek için ücret ödemek zorundasınız, ancak ekran kayıt programları ile hazırlanan video kayıt altına alabilirsiniz.

WEB SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR
  1. Ayşegül Ünal dedi ki:

    Merhabalar hocam, ben Rizzle ile yazıyı videoya çevirmeyi denedim ancak her iki denememde de alakasız videolar çıktı. Türkçe altyazı seçeneği gelmiş onda sorun yok ama videolar alakasız. Bir öneriniz var mıdır?

    1. KENAN ÇETE dedi ki:

      Eğer çevirmesini istediğiniz dil seçimini hatalı yaptıysanız veya sayfayı orjinal dilde kullanmıyorsanız bu hatayı verebilir.

Translate »