QUESTIONWELL size yapay zeka ile Türkçe sorular hazırlasın, Kahoot, Gimkit vs. ekleyin..

Yapay zeka ile sorular hazırlayın ve anında gimkit, kahoot, quizziz gibi araçlar üzerinde online sınav hazırlayın…

QUESTIONWELL size yapay zeka ile Türkçe sorular hazırlasın, Kahoot, Gimkit vs. ekleyin..

Questionwell aracı alanında en iyi araçlardan birisidir. Elinizde bulunan metnin içerisinden yapay zeka vasıtası ile size anında sorular ve cevaplar hazırlar. Hazırladığı bu soruları da anında excel dosyası olarak indirip Kahoot, gimkit, quizziz, blooket gibi araçlara yükleyerek çok kısa sürede online sınavlar hazırlayabilirsiniz.

Kullanımı oldukça kolay ve hızlı olan Qestionwell aracının ana sayfasında Try it Out butonuna tıklayın. Açılan sayfada sign in with google butonuna tıklayarak gmail adresinizle üye olun. I have read and agree to the Terms of Use önünde bulunan kutuyu işaretleyin ve altta Continue tıklayın

Açılan sayfada Topic yazan yere başlığınızı yazın, Reading Level kısmında sınıf seviyenizi seçin, Language kısmında dilinizi seçin ve en altta Reading kısmına metninizi yazın veya kopyala yapıştır yapın. Son olarak altta Generate tuşuna basın. Kısa bir süre sonra ekranın sağ tarafında soru ve cevapları göreceksiniz.

Artık ekranın sol tarafında en üstte export tuşuna basın. Açılan menüde sorularınızı hangi araca eklemek istiyorsanız onun önündeki aşağı ok tuşuna basın ve bilgisayarınıza indirin.

Biz Kahoot üzerinden anlatalım. Kahoot için .xls dosyasını indirdikten sonra Kahoot sitesi üzerinde bir online sınav oluşturalım ve boş şablon tıklayalım. Açılan sayfada solda soru ekle tıklayalım. Açılan pencerede altta elektronik tabloyu içe aktar tıklayın, yeniden açılan menüde dosya seç tıklayın ve Questionwell sitesinden indirdiğiniz .xls dosyasını yükleyince soru ekle dediğinizde tüm sorular Kahoot üzerine gelecektir.

Tüm branşlar bazında öğrettiğiniz konuyu bu sayede anında eğlenceli bir sınava dönüştürebilir ve kısa süre içerisinde online sınavlar yapabilirsiniz.

WEB SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »