Neighborbrite ile bahçenize yeni görünüm katın

Nightborbrite, bahçelerinizi yeniden peyzaj edebilmeniz için sizlere yapay zeka vasıtası ile ilham veren görüntüler ortaya çıkarmaktadır.

Neighborbrite ile bahçenize yeni görünüm katın

Nightborbrite, bahçelerinizi yeniden peyzaj edebilmeniz için sizlere yapay zeka vasıtası ile ilham veren görüntüler ortaya çıkarmaktadır. Kullanımı ücretsiz ve çok kolaydır. Şu an için sadece bahçe temalı olsa da ileride daha farklı konumlar ile ilgili çalışmaların ekleneceğini düşünüyorum.

Öncelikle anasayfada Try Now yazan yere tıklayın ve continue with google yazan yere tıklayarak gmail ile üyeliğinizi gerçekleştirin. Açılan sayfada en alta inin ve upload photo yazan yere tıklayarak bahçenizin resmini yükleyin. Açılan sayfada peyzaj yapmak istediğiniz alanın üzerine farenizin oku ile gelin ve bir kez tıklayın. Tıkladığınız alan tamamen yeşil renge bürünecektir. En alta inin ve next tuşuna basın ve açılan sayfada bahçenize uygulamak istediğiniz peyzaj tarzının üstüne tıklayın ve yine en alta inerek re-imagine tuşuna basın. Kısa bir süre sonra resminiz hazırlanacaktır. Resmin sağ alt köşesinde alta ok tuşuna basarsanız bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Özellikle tasarım odaklı dersler esnasında öğrencilerinize farklı bakış açıları göstermek için kullanabileceğiniz gibi, kendi bahçenize yapacağınız değişikliğin nasıl görünebileceği ile ilgili de fikir sahibi olabilirsiniz…

WEB SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »