SLIM ANİMATION ile çöp adam animasyonları yapın

Slim animation basit animasyonlar yapabileceğiniz bir web aracıdır.

20.10.2020
7.571
SLIM ANİMATION ile çöp adam animasyonları yapın

Slim animation basit animasyonlar yapabileceğiniz bir web aracıdır. Sayfayı açtığınızda sol menüde karakterler ve sağ menüde sahneler bulunmaktadır. Soldaki çöp adamlardan birine tıklayın ve sahne üzerine tıklayın, karakter sahne üzerine gelecektir. Sahnedeki çöp adam üzerinde gördüğünüz her kırmızı nokta ile karakterin kolunu, bacağını vs. değiştirebilirsiniz. Mesela yürüyen bir çöp adam yapmak isterseniz ona göre ilk karede ayarlamanızı yapın. Adamı uygun pozisyona getirdiğinizde sağ üstte insert tuşuna basın. Yaptığınız ilk arekterin aynısı ikinci sahne üzerine gelecektir. Burada yine kolları bacakları değiştirerek sonraki adımı hazırlayın. Tekrar üstteki insert tuşuna basın bu defa ikinci yaptığınız şekil sahne üzerine gelecektir. Bu şekilde her karede diğer adımı yapacak şekilde çizimlerinizi gerçekleştirin.

Sol menüde çöp adam haricinde daire, çizgi veya yazı da yapabileceğiniz bölümler bulunmaktadır. Mesela yazılar tek tek gelsin cümle olsun isterseniz bu durumda ilk sahneye ilk harfi yazın, yine insert tuşuna basın, ikinci sahnede ikinci harfi yazın, insert deyin her sahnede başka bir harfi yazarak, cümlenizi animasyona dönüştürebilirsiniz. Tabii dilerseniz beraberinde gezinen bir çöp adam da yapabilirsiniz. Bu durumda her sahnede bir harf ve çöp adam yerleştirmeniz gerekmektedir.

Sahneye sol menüden resim de alabilirsiniz. Bunun için alttaki resim butonuna tıklayıp, sahneye tıklayın, açılan menüde solda choose an image yazan yerden bilgisayarınızdaki bir resmi yükleyebilirsiniz. Bu şekilde yine her karaye başka bir resim ekleyerek hareketli resim de yapabilirsiniz.

Üst menüde ise karaktere veya yazıya bir kez tıklayıpline yazan yerden rengini de değiştirebilirsiniz. Kesme, yazı karakteri, yazı boyutu vs. hepsi üst menüde bulunmaktadır.

Son olarak indirmek veya paylaşmak istediğinizde sizden üyelik istemektedir. Ancak üye olsanız da indirmenize izin vermemekte ve ücretli üyelik istemektedir. Bu durumda yaptığınız animasyonları ekran kayıt programı ile kaydederek kullanabilirsiniz. Veyahut sadece öğrencilerinizin eğlenmesi için de kullanabilirsiniz.

WEB SITESINE GITMEK ICIN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »