Powerpuff Girls Story Maker ile basit çizgi animasyonlar hazırlayın

Çok hızlı ve basit şekilde kendi çizgi animasyonlarınızı hazırlayabileceğiniz bir uygulama

09.04.2023
1.766
Powerpuff Girls Story Maker ile basit çizgi animasyonlar hazırlayın

Powerpoff Girls Story Maker basit çizgi animasyonlar hazırlayabileceğiniz ve ücretsiz bir android ve IOS  uygulamasıdır. Hızlı ve kolay animasyonları dakikalar içerisinde hazırlayabilirsiniz.

Kullanımı ise Toontastic uygulamasına çok benzerlik göstermektedir. Öncelikle telefonunuza uygulamayı indirin. Uygulamayı açtığınızda sizi Türkçe olarak Anasayfaya atacaktır. Sizden galeri ve mikrofon izinleri isteyebilir bunlara izin verin. Anasayfada Hikaye oluştur butonuna tıklayın. Parmağınızla sağa sola sürükleyerek arka planınızı seçin ve üstüne tıklayın. Alt sağda ok işareti aktif olacaktır. Buna da tıklayın. Artık karakter ve nesnelerinizi seçebilirsiniz. Yine karakterlerin bulunduğu alanı parmağınızla sağa sola sürükleyebilir ve farklı nesne ve karakterler seçebilirsiniz. Seçtiğiniz karaktere tıkladığınızda sahne üzerine gelecektir. Birden fazla karakter ve nesneyi seçtikten sonra yine alt sağda ok işaretine tıklayın. Artık hikayeyi kaydetmek için geri sayım başlayacak ve sonrasında siz karakterlerin üzerine parmağınızla dokunarak ve sürükleyerek hareket verebilir ve kendi sesinizi kaydetmeye başlayabilirsiniz. Tamamlandığında yine ok tuşuna basın ve size bir sonraki bölümü hikayenize ekleyip eklemek istemediğinizi soracaktır. Dilerseniz devam sahneleri çekebilirsiniz. Hikayenizi tamamladığınızda tamamını görmek için ok tuşuna basın. Tamamını izlediğinizde hikayenize isim vermenizi isteyecek ve yazdığınızda kaydedilecektir.

Artık hikayeniz tamamdır anasayfada benim hikayelerim kısmına gelip yaptığınız hikayenin üstüne basılı tutarsanız, aşağı ok yani indirme tuşunu göreceksiniz. Bastığınızda bilgisayarınıza indirecektir. Bazen hata verebilmektedir. Bu durumda uygulamanın izinler kısmına giderek bildirim, fotograf, müzik izinlerini verin. Hemen hemen her branş bazında kullanılabilecek güzel bir animasyon hazırlama aracı olan Story Maker ile evde çocuklarınıza da kendi çizgi filmlerini yaptırabilirsiniz.

ANDROİD UYGULAMA SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

IOS UYGULAMA SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »