POSTERINI ile afişler hazırlayın

Kolay bir poster yapım aracıdır

14.08.2020
4.948
POSTERINI ile afişler hazırlayın

Posterini kolay bir poster yapım aracıdır. En kolay facebook hesabi ile üyelik gerçekleştirilmektedir. Siteye üye olarak girdikten sonra My Project sekmesine tıklamanız gerekmektedir. Burada New Project yazan sekmeye tıkladığınızda sizi yeni poster yapım sayfasına yönlendirecektir. Sayfaya girdiğiniz zaman sol menüde dosya seklinde görülen yere tıkladığınızda size hazır şablonlar sunacaktır. Dilerseniz bunların üzerinde değişiklik yaparak da posterinizi hazırlayabilirsiniz. Hemen altında T sekmesi yazı sekmesidir. Onun altındaki resim sekmesinden ise dilerseniz kendi resimlerinizi, dilerseniz de hazır resimlere sahneye alabilmektesiniz. Hemen bir altındaki yıldız sekmesi ise hazır minik resimlerin bulunduğu sekmedir.

Sahneye almak için herhangi birine tıklamanız yeterlidir. Resim veya yazıları fare ile dilediğiniz alana sürükleyebilirsiniz. Tıkladığınız resim veya yazı için de büyütme küçültme veya silme gibi çeşitli özellikler de sahnedeki resme tıkladığınız zaman belirmektedir.

Kaydetme işlemi için solda bulunan kaydet tuşuna basmalısınız ve gerekli bilgileri girmelisiniz. Bilgileri girdikten sonra confirm tuşuna basın. Afis i kaydetmek istediğinizde ise yine sol menüde bulut içerisindeki ok tuşuna basmalı ve resmin üzerinde beliren click to continue tuşuna basmalısınız. Yeni açılan sekmede download linkini göreceksiniz.

Posterininin tek kotu yani ise sadece 1 adet Poster yapmanıza izin vermesidir. Yeni bir tane yapmak istediğinizde bir öncekini afiş yapımı esnasında My projekts sekmesine basarak silmeniz gerekmektedir.

WEB SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »