KEAMK ile takımlarınızı oluşturun

Keamk en iyi takım oluşturma ve kişi eşleştirme araçlarından biridir.

01.10.2020
7.121
KEAMK ile takımlarınızı oluşturun

Keamk en iyi takım oluşturma ve kişi eşleştirme araçlarından biridir. Kullanımı da çok kolay ve gerektiğinde bir nevi işbirlikçi olarak kullanılabilen bir araçtır. Öncelikle üye olunuz. En basit üyelik yöntemi gmail hesabı ile yapılanıdır. Üyelik girişi yaptıktan sonra create teams yazan butona tıklayınız.

Draw Titel Yazan yere bir başlık ekleyin. Draw type yazan yerde eğer cinsiyetlerine göre yapmak isterseniz gender, başarı seviyesine göre yapmak isterseniz skil level seçmelisiniz. Dilerseniz sadece normal seçerek de takımlar oluşturabilirsiniz. Eğer diğerlerini seçerseniz her ismin karşısında olan cinsiyet veya derecelendirmeyi tek tek işaretlemelisiniz.

Hemen altta takım oluşturmak için patizipans yazan yerin altında tek rek isimleri yazmaya başlayabilirsiniz. Participants yanında 10 yazan yere tıklayarak kişi sayısını belirleyebilirsiniz, ya da alt kısımda add participants diyerek de tek tek isim sekmesi açabilirsiniz.

Sağ tarafta ise Teams yazan yere de takım isimlerini yazmanız gerekmektedir ki, soldaki isimlerle sağdaki takımlar eşleştirilebilsin. Takım sayısını azaltmak için kutucukların önündeki çarpı kısmından silebilir veya aynı participansta anlattığımız gibi çoğaltabilirsiniz. İşlem tamalandıktan sonra reklam kısmının da altında Generate teams yazan yere tıklayarak otomatik eşleştirmeyi yapabilirsiniz.

Alta doğru indiğinizde Share link kısmında paylaşım linkini göreceksiniz. Eğer bunu projeleriniz için yaptıysanız ve twinspace e veya internet sitenize gömmek isterseniz hemen linkin altında </> embed kodunu almanız gerekmektedir. Ayrıca facebook, twitter da paylaşabilir veya excel dosyası olarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Hemen yanında da admin linki. Admin linkini kime atarsanız dilediği değişikliği üye bile olmadan yapabilir. Ancak dikkat : Linke sahip olan değişiklik yaptığı anda link yenileneceği için o link sizden kaybolur ve değişiklik yapan size o linki vermediği müddetçe bulamazsınız. Bu sebeple bu linki herkesle paylaşmayınız.

Son olarak yaptığınız eşleştirmeler en üst sağ tarafta history linki altında bulursunuz. Titel başlığı altındaki başlıklara tıklarsanız yaptığınız sayfaya gidersiniz veya silmek istediğinizde de sondaki çöp kutusunu işaretlemeniz gerekmektedir.

WEB SITESINE GITMEK ICIN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »