INCLUDE ME IN LIFE – Beni de Hayata Dahil Et eTwinning Projesi ortakları MUTLU OLMAK İÇİN EMPATİ KURUN işbirlikli hikaye yazdılar.

27.01.2021
1.307
INCLUDE ME IN LIFE – Beni de Hayata Dahil Et eTwinning Projesi ortakları MUTLU OLMAK İÇİN EMPATİ KURUN işbirlikli hikaye yazdılar.
INCLUDE ME IN LIFE – Beni de Hayata Dahil Et eTwinning Projesi ortaklarından muhteşem bir çalışma daha…
Çevreye, doğaya, bitkilere ve hayvanlara karşı herkes sorumludur.  Önemli değerlerden olan empatiyi,ocak ayı ortak bir hikayeçalışması yazarak dikkat çekmek ,farkındalık oluşturmak  doğaya, hayvanlara, engellilere, eşyalara, zor şartlarda yaşayan insanlara… empati kurularak doğru anlayarak olumlu davranış kazandırmak amacı ile kaleme alınmıştır.
Gittikçe çölleşen dünyanın, sokakta aç kalan ve nesli tükenmekte olan hayvanlar, yaşlılar ve engellliler,, yiyecek bulmayan küçük çocuklar ,sosyal alanlarda insanların çevreye verdikleri zararlara dikkat çekmeye çalışan sosyal sorumluluk projesi yapmaya çalışan öğretmen Beren, Melda Didem ,Arda, Selin, ve Mustafa’nın hikayesidir.
Include Me In Life eTwinning Projesi Ortakları kaleme aldıkları MUTLU OLMAK İÇİN EMPATİ KURUN hikayesi öğrencileri tarafından seslendirilerek sözlü anlatım videosunu oluşturdular.
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »