PS in ENGLISH BY OTHER DISCIPLINES eTwinning Projesi

22.02.2021
1.224
PS in ENGLISH BY OTHER DISCIPLINES eTwinning Projesi

Kırıkkale/Çelebi Yeniyapan Ortaokulu İngilizce öğretmeni Merve Mercan YILDIRIM’ın katıldığı Productive Skills in English by Other Disciplines (İngilizce öğrenmede üretken becerilerin diğer disiplinlerle kullanımı), Romanya,Azerbaycan,Polonya ve Türkiye ortaklı uluslararası bir eTwinning projesidir.

Bu proje ile öğrenciler üretken dil becerileri olan konuşma ve yazmaya odaklanıyor, İngilizce’yi diğer disiplinlerle ilişkilendirerek her ay bir ders konusu üzerine çalışmalar yapıyor. Proje 2023 Eğitim Vizyonu Yabancı Dil Eğitim hedefleri ile uyum içerisindedir. Ekim ayında başlayan projede öğrenciler, uzaktan eğitimde özellikle dersten kopmadılar ve İngilizce’yle daha çok ilgilenmeye başladılar.

Yapılan çalışmalarla öğrenciler; farklı kültürler arasındaki benzerlikleri ve farklılıkları keşfediyor, yabancı dil yeterliliklerini ve sosyal becerilerini geliştiriyorlar. Öğrencileri İngilizce’ye yönlendirmek, onların derse olan dikkatlerini çekmek için yapılan  eTwinning projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

ETİKETLER: ,
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »