9 Mayıs Dünya eTwinning Gününü kutladılar

16.05.2021
469
9 Mayıs Dünya eTwinning Gününü kutladılar

4 okul 6 öğretmen ve 30 öğrenciden oluşan okulumuz Almanca öğretmeni Seçil Can’ ın kurucu ortaklığını yaptığı ve okulumuz İngilizce öğretmeni Nimet Seyhan’ ın da ortak olduğu Sanal Seksenler projesi üyeleri bugün saat 15.00 de eTwinning gününü güzel bir webinarla kutladılar.
Öğrencilere öncelikle e Twinning ile ilgili bir sunu izletildi daha sonra öğrenciler işbirlikçi bir web2 aracı kullanarak e Twinning ile ilgili bir akrostiş şiir oluşturdular. Herkesin çok eğlendiği bugünde öğretmenler ve öğrenciler e Twinning projesi yaptıkları için çok mutlulardı.
Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş bir topluluk olan eTwinning, iletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa’daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için oluşturulmuştur ve bu projeye katılarak öğrencilerimiz eğlenerek öğrenmeyi ve teknolojiyi öğrenme ortamlarına entegre etmeyi ilke edinen gençler olmuşlardır.

YAZAR BİLGİSİ
seçil can
Merhabalar :) Ben Mersin Eyüp Aygar Anadolu Lisesi Almanca Öğretmeni Seçil Can. Yeniliklere açık bir öğretmenim ve gelişmeye değişmeye hala devam ediyorum.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »