9 Mayıs eTwinning Günü Etkinliğimiz

16.05.2021
1.263
9 Mayıs eTwinning Günü Etkinliğimiz

Karaman Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu 3-B sınıfı öğrencileri MİNİ MOYLAR (Mini Medya Okuryazarlar) projemiz kapsamında “9 Mayıs eTwinning Günü” kutlamalarına katıldı.

Türkiye’nin 2009 yılında dahil olduğu eTwinning projeleri; hem öğretmenlerin mesleki gelişmesi hem de öğrencilere birlikte çalışma sorumluluğunun kazandırılması, bilgi teknolojilerinin projenin her aşamasında etkin kullanma bilgilerinin geliştirilmesi, özgüvenlerinin geliştirilmesi ve farklı kültürlere karşı hoşgörülü olmaları bilincinin kazandırılması açısından destek olmaktadır. Her yıl yıl 9 Mayıs’da tüm eTwinning ülkelerinde eş zamanlı olarak kutlamalar yapılmaktadır.

Bu kutlamalar kapsamında  proje ortaklarımızla eTwinning ile ilgili kodlama çalışması yapan öğrencilerimiz, 9 Mayıs eTwinning Günü ile ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla da çeşitli posterler hazırlayarak mesajlarını yayınladılar.

Bu çalışma ile projedeki ortak okullarla güzel bir bütünlük oluşturdular. Yapılan çalışmaların fotoğrafları bir video altında toplanarak kısa bir zaman içinde hoş bir çalışma haline dönüştürüldü.

Etkinlikte emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »