Evde Kimya Var-eTwinning Projesi

16.05.2021
512
Evde Kimya Var-eTwinning Projesi

Ocak ayında 5 Ülke ve 11 okul ortaklığı ile başladığımız projemizde; Küresel salgın covid 19 nedeniyle evlere kapandığımız bu günlerde “Evde Hayat Var” sloganından yola çıkarak “Evde Kimya Var” dedik ve çalışmalara başladık. Proje konularımıza uygun olacak şekilde evimizde bulunan kimyasal içerikli maddeleri daha yakından tanımaya çalıştık. Günlük hayatımızda sıklıkla içiçe olduğumuz ama kimyasal içerikleri hakkında çok da bilgi sahibi olmadığımız ürünleri tanıdık. Alanında uzman kişilerden aldığımız seminerler ile de bilgilerimizi pekiştirdik. Öğrencilerimiz öğrendikleri bilgileri kelime  bulutları , zihin haritaları , videolar ve çeşitli sunum araçları ile sundular. Böylece  müfredatımızda da yer alan konuları daha iyi öğrenirken aynı zamanda web2.0 araçlarını da kullanmayı öğrendiler.

Projemizi sonlandırma aşamasına geldiğimiz bu günlerde , hem öğrencilerimizin hem biz öğretmenlerin evimizdeki kimyasal içerikli maddeler hakkında farkındalığımızın artmış olduğunu görüyoruz. Proje için yaptığımız öğrenci , veli ve öğretmen ilk ve son anketlerimiz de projemizin herkes üzerinde olumlu etkiler bıraktığı kanıtlamaktadır.

Projemizin finaline yaklaşırken öğrencilerimize proje ile ilgili düşüncelerini sorduk. Aldığımız cevaplar biz öğretmenleri çok memnum etti ve iyi ki bu projeye başlamışız dedirtti.

Projemizin tanıtım videosunu izleyerek projemiz hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Aynı zamanda sosyal medya hesaplarımızdan da takip ederek bizlere destek verebilirsiniz

Proje Tanıtım Videomuz

https://youtu.be/Z14FNiyS4ao

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

https://www.facebook.com/groups/173747850781767

https://www.instagram.com/evdekimyavar/?hl=tr

https://evdekimyavar.blogspot.com/

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »