KUKLAMLA ÖĞRENİYORUM PROJESİ

20.05.2021
380
KUKLAMLA ÖĞRENİYORUM PROJESİ

           Projemiz birinci sınıf öğrencilerinin okul ve öğrenme korkularını azaltma, öğrenme sürecini dikkat çeken – eğlenceli etkinlikler kullanarak verimli kılma temel amacıyla yola çıkmıştır. Birinci sınıf öğrencilerinin kullanabileceği web 2 araçları ile güçlendirilen projemiz bu yönüyle öğrencilerin teknolojiyi hedef odaklı kullanabilmesine de olanak sağlamıştır.

           Konya Çumra Güvercinlik, Konya  Karatay Aliye Hüseyin Tekbaş, Konya Kuvai Milliye, İstanbul Eyüpsultan Tantavi, İstanbul Gaziosmanpaşa Mithatpaşa, Samsun İlkadım Kazım Özdemir, Samsun Çarşamba Dikbıyık, Tekirdağ Çerkezköy Şehit Dinçer Ersoy, Bursa Yıldırım Yunus Emre , Bursa Osmangazi Ali Hadi Türkay İlkokulu ve Azerbaycan32 Numaralı Tam Orta Mektebin ortaklığında yürüttüğümüz projeye adını veren, sınıfa “yeni öğrenci” olarak tanıştırılan kukla, projenin ana kahramanıdır. Proje etkinliklerimiz hem yüz yüze hem de uzaktan gerçekleştirilebilecek şekilde tasarlanmıştır. Bu etkinliklerde kimi zaman kuklamız zorlanmış sınıf arkadaşları yardım etmiş kimi zaman da sınıf arkadaşları zorlanmış kuklamız yardıma koşmuştur.  Böyle bir kurgu öğrencilerde duygudaşlığı geliştirmiş ve değer aktarımını kolaylaştırmıştır.

           Proje sonuna doğru gelirken, salgın döneminin zorluklarına rağmen işbirliği içinde belirlediğimiz hedefleri gerçekleştirdiğimizi düşünüyoruz. Proje çalışmalarına göz atmak isterseniz;

https://kuklamlaograniyorum.blogspot.com

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »