ONDALIK GÖSTERİMLER HER YERDE ETWINNING PROJESİ

29.05.2021
1.585
ONDALIK GÖSTERİMLER HER YERDE ETWINNING PROJESİ

ONDALIK GÖSTERİMLER HER YERDE ETWINNING PROJESİ

Ondalık Gösterimler Her Yerde eTwinning projesi Türkiye’den 5, Portekiz, Makedonya, Ürdün ve Bosna Hersek’ten 1’er ortak olmak üzere toplam 9 ortağımız tarafından yürütülen bir projedir. Kurucuları Naciye Seyman/ Şehit Şahin Polat Aydın Ortaokulu-ANKARA ve Feyza Korkmaz/ Yeni Parmaksız Ortaokulu/ ERZURUM olan projenin ortaklarından biri de ben Burcu BAYBURTLU/İhsan Kurşunoğlu Ortaokulu/ İSTANBUL adına uluslararası olarak projemizi kapsamlı bir şekilde tüm proje ortaklarımızla tamamladık.

Projemizin amacı, öğrencilerin matematik dersinde öğrendikleri bilgileri ile gerçek yaşamı ilişkilendirip yorumlayabilme, değerlendirebilme, analiz edebilme gibi üst düzey bilişsel özelliklerinin gelişmesini, ondalık gösterimler konusu hakkındaki önyargıların kırılmasını sağlamaktır.

Öğrencilerimizin matematik okuryazarlık düzeyinin artmasını sağlamanın yanı sıra günümüz teknolojisinin bir parçası haline gelen web2 araçlarının, bilgi iletişim teknolojilerinin ,medya okuryazarlığının öğrencilerimiz tarafından en etkin şekilde uygulanmasını sağlamaktır.

Yaptığımız tüm çalışmalarımız okulumuzun sosyal medya hesaplarından paylaşılmaktadır. Proje final videomuza, e-kitabımıza ve sergimize aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

KAYNAK: https://youtu.be/ru2SSxm69PU (final videosu)

https://www.emaze.com/@AOQRRRIIT/ondalk-gsterimler-her-yerde (sergi)

https://read.bookcreator.com/uU0s9jqZF5OrsaRCZKUX2sM5LDS2/cLWLsh8FSzOOCYQ7vl-4vQ (e-kitap)

ETİKETLER: , ,
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »