‘DERS İÇİNDE DERS’ eTwinning Projesi

24.12.2021
687
‘DERS İÇİNDE DERS’ eTwinning Projesi

Iğdır Merkez Hakveyis İlkokulu Okul Müdürü Baturhan KUMTEPE ve 4.sınıf öğrencileri harika bir eTwinning projesine katıldılar. Proje boyunca 4/A Öğretmeni Uğur Aktaş öğrencileri ile birlikte keyifle etkinlikleri sürdürmektedirler.

Ders İçinde Ders eTwinning projesi 10 Türkiye, 2 Arnavutluk ve 1 Azerbaycan ortağı ile Ekim-Mayıs ayları arasında sürecektir. Proje vizyonu,eğitim ve öğretimde izlenen yöntem ve yaklaşımlarla projenin bütünleştirilip farklılıklar yaratılarak kendini ispatlayan, sorumluluklarını bilen çevresine duyarlı örnek bir proje oluşturarak iklim değişikliğine dikkat çekmektir.

Hakveyis İlkokulu Müdürü ve Proje ortağı Baturhan KUMTEPE; “ Katıldığımız bu önemli proje ile öğrencilerimizin uluslar arası platformda yer alarak tasarım ve beceri yeteneklerini fark etmelerini, el becerilerini geliştirmelerini, web 2.0 araçlarını kullanabilmelerini, e güvenlik konularına dikkat etmelerini, ders materyalleri oluşturmalarını sağlamayı, öğrencilerimizin özgüvenlerini geliştirmeyi ve düşünen, planlayan, uygulayan bireyler olarak yetiştirmeyi hedeflemekteyiz.” dedi. Proje sürecine katkılarından dolayı 4/A Sınıfı Öğretmeni Uğur Aktaş ve öğrencilerine teşekkür etti.

ETİKETLER: , ,
YAZAR BİLGİSİ
azer melek kumtepe
Özel Eğitim Öğretmeni
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »