eTwinning Projemiz ‘Strategic Planning Against Global Warming (STEM)’ Çalışmaları Başladı

24.12.2021
927
eTwinning Projemiz ‘Strategic Planning Against Global Warming (STEM)’ Çalışmaları Başladı

Keçiören Fetih Anadolu Lisesi 10.sınıf öğrencileri, biyoloji öğretmeni Seda Özbek ile uluslararası eTwinning projesi ‘Strategic Planning Against Global Warming (STEM)’ çalışmalarına başladılar.

Projede Türkiye, Azerbaycan, Portekiz, Hırvatistan ve Arnavutluk’tan ortak okullar birlikte çalışarak, online toplantılarla proje çalışmalarını sürdürüyorlar. İklim değişikliği ile STEM çalışmalarını birleştirerek, okullar ve ülkeler arasında öğrencilerin fikir alışverişinde bulunmasını destekliyorlar.

Proje kapsamında öğrenciler, küresel ısınma sorununa karşı stratejik planlar üreterek, yapılacak online toplantılarla iklim değişikliği için alınabilecek önlemleri değerlendiriyorlar. Böylece 21. yüzyıl analitik düşünce ve teknolojisinin STEM eğitimi amaçlarına uygun kullanımını gerçekleştiriyorlar.

Üç aylık çalışma programında her ay planlanan STEM aktiviteleri sunularak küresel ısınmayı önlemek için, öğrencilerin işbirliği ile mühendislik adımlarını kullanarak tasarımları hazırlamaları sağlanacaktır. Küresel ısınmanın nedenleri ve sonuçları konusunda Web 2.0 araçları ile çalışmalar yapılacaktır.

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »