BİZ İLE HİSSET eTwinning Projesi

06.02.2022
229
BİZ İLE HİSSET eTwinning Projesi

BİZ İLE HİSSET eTwinning Projesi

Kuruculuğunu Eşrefoğlu İlkokulu’ndan İbrahim AYIK ve Çankırı Güneş İlkokulu’ndan Zeynep İNAN’ın paylaştığı, Azerbaycan’dan da ortakların bulunduğu “BİZ İLE HİSSET” eTwinning Projesi çalışmalarına eylül ayında başladı. Fen Bilimleri dersi ile yeni tanışan 3. Sınıf öğrencilerine Fen Bilimleri dersini sevdirmek ve teknolojiyi etkili kullanmak adına başlatılan bu proje Duyu Organları Temasını kapsamaktadır. Bu projede Duyu Organlarımız konusu Proje Tabanlı Öğrenme Yaklaşımı ile işlenecektir.

Duyu organlarımız çevremizi ve hayatı algılayabilmek, yaşamı sağlıklı bir şekilde devam ettirebilmenin temelini oluşturmaktadır. Beş duyumuz vardır. Bunlar görme , duyma , koklama , tatma ve dokunmadır. Projemizde Duyularımızı ve Duyu Organlarımızı öğrencilerimize, kapsamlı ve eğlenceli bir şekilde, web 2 araçları ile zenginleştirerek, diğer dersler ile ilişkilendirerek, ve farklı bir öğrenme ortamı içerisinde sunmayı istiyoruz.

Proje ile; öğrencilerinin duyu organları konusunda kalıcı öğrenmelerini sağlamak, bunu yaparken de web2 araçlarını kullanmalarını sağlamak. Öğrencilerin e-güvenlik konusu ile bilgi sahibi olmalarını sağlamak, Öğrencilerin birlikte iş yapabilme becerilerini geliştirmek, Öğrencilerin yaratıcı düşünme becerilerini geliştirmek, hedeflenmektedir.

YAZAR BİLGİSİ
İBRAHİM AYIK
2001 yılından beri Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktayım. Bu süre içerisinde Sınıf Öğretmeni, Müdür Vekili, Müdür Yardımcısı, Müdür Yetkili Öğretmen ve Müdür olarak görev yaptım. 3 Lisans 1 Y.Lisans bitirdim. 4. Lisansımı okuyorum. Kişisel olarak kendimi geliştirmeye açım.800 civarı kurs-seminere-online eğitim-yüzyüze eğitim-mebbbis hizmetiçi eğitime katıldım. Katılmaya devam ediyorum ve edeceğim inşaallah. Kitap okumayı özellikle tarih kitaplarını okumayı severim.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »