ZERO TO INFINITY MATH

25.04.2022
394
ZERO TO INFINITY MATH

Kurucusu olduğumuz ZERO TO INFINITY MATH eTwinning projemizde Türkiye , Azerbaycan , Gürcistan ve İspanya ülkelerinden katılımcı 10 öğretmen ve 67 öğrenci ile buluştuk. 7 aylık çalışma sürecine sahip projemizde matematiğe ait temel bilgi ve becerileri eğlenceli ve yenilikçi etkinliklerle birleştirerek öğrencilere kazandırmayı, bunu yaparken matematik dersinin zorluğu ile ilgili kaygıları ortadan kaldıracak ve matematiği sevdirecek etkinliklerle öğrencilerimizi buluşturmayı amaçladık.

Projemizin adından da belli olduğu üzere sıfır rakamının gizemi ile başladığımız etkinliklerimize matematiksel sabitler, herkesi şaşırtan ilginç sayılar, ünlü matematikçilerin ilginç hayat hikayeleri, 14 Mart uluslararası matematik günü kutlamaları gibi birbirinden yaratıcı etkinlikler ekleyerek finalde sonsuzluk kavramı hakkında yenilikçi bir ekinlikle projemizi taçlandırdık. Karışık ülke takımlarımızda tüm ortaklarımızın katılımıyla  gerçekleştirdiğimiz çok sayıda eğitici ve eğlenceli aktivitemizde öğrencilerimizi projemizin ana unsuru haline getirdik.

Projemizin sonunda öğrencilerimiz, matematiği insanın doğayı anlama çabasının bir ürünü olarak tanımlayabilecek ve matematiksiz bir hayatın düşünülemeyeceğini farkedecektir. Projemizde web2.0 araçlarını aktif kullanarak hem eğlendik hem de matematiği zevkli hale getirdik.

ETİKETLER:
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »