Atasözleri Hayat Buluyor eTwinning Projesi Tamamlandı

30.04.2022
675
Atasözleri Hayat Buluyor eTwinning Projesi Tamamlandı

Nezihe Koloğlu İlkokulu 4/C Sınıfının Dahil Olduğu Atasözleri Hayat Buluyor eTwinning Projesi Tamamlanmıştır.

Atasözleri Hayat Buluyor adlı eTwinning projemizi Şubat ayında başlayıp Nisan ayı itibariyle 3 aylık süreci başarıyla tamamladık.

Öğrencilerimiz ilk proje deneyimlerinden memnuniyetle ayrıldılar;web2.0 araçlarını kullanarak etkinlikler yaptılar, oyunlarla öğrenirken eğlendiler, atasözlerini ve manalarını araştırarak arkadaşlarını bilgilendirdiler.

Hikaye yazma etkinliğinde hem hayal güçlerini hem de yazma becerilerini geliştirdiler. Görsel Sanat çalışmasıyla resim yeteneklerini geliştirip sergilediler. Drama etkinliğiyle rol yapma becerilerini, topluluk karşısında konuşma becerilerini ve özgüven becerilerini geliştirdiler.

Çalışmalarımızda e-güvenlik ve telif hakkı kurallarına uygun olarak çalışıldı. Öğrenciler, farklı yerlerdeki akranlarıyla belli bir amaç içinde iletişim sağlayarak görevlerini yerine getirdi. Tekonolojik aletleri kullanabilme becerileri arttı. Projede öğrendikleri araçları diğer derslerinde de kullanmaya başladılar. Farklı kişilerle iletişim kurabilme, sorumluluk alma, görevini yerine getirebilme becerileri güçlendi. Projemiz 10 etkinlik ve 1 final ürünü ile sona erdi. Proje başında belirlenen hedeflere yapılan anket ve değerlendirmeler sonucunda ulaştığımız görülmüştür.

Nezihe Koloğlu İlkokulu olarak bu anlamlı projede yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Proje ortaklarımıza ve okulumuz idaresine ve öğretmenlerine işbirliklerinden dolayı 4/C sınıfı öğretmeni ve öğrencileri olarak teşekkür ediyoruz.

 

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »