Core Values More Values eTwinning Project

10.05.2022
1.459
Core Values More Values eTwinning Project

Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu olarak ortağı olduğumuz, İspanya,Portekiz ve Türkiye’den 11 okul ile yürüttüğümüz “Core Values MoreValues” eTwinning projemiz, öğrencilerimiz arasında ilişkiler ve dostluklar kurmak ve geliştirmek, hayatlarında sorumluluk almayı öğrenmek, empati kavramını anlamak ve okullarında veya evlerinde başkalarına saygı duymakla ilgilidir. Projedeki amacımız öğrencilerimizin yaparak yaşayarak öğrenmelerine zemin hazırlamak,değerler eğitimini müfredat programı ile birleştirmek ve yaşamlarındaki davranışlarında kalıcı değişiklikler sağlamaktı.

Öğrenciler proje boyunca yaptığı etkinliklerle başkalarına saygı göstermeyi, iyi ilişkiler ve dostluklar kurmayı,sorumluluk almayı,doğa sevgisini,empati duymayı,nasıl sabırlı olunacağını ve web 2 araçlarını öğrendiler, yabancı mektup arkadaşları ile yazışarak yabancı dili pratik yapma ve geliştirme imkaanı buldular.

Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve ortaklara teşekkürler.

ETİKETLER: , ,
YAZAR BİLGİSİ
Hatice Erbay
I've been working as an English Teacher for 19 years. I love being with and teaching kids so much. I don"t like traditional, old fashioned teaching methods. I usually try to use new aproaches and IT for education in my classes. Thus I chatch up with the Z Generation and keep my pupils much more enthuastic, motivated and successful. That"s how i met this fruitful website and became a part of this great, dynamic, collabrative, up-to-date community .
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »