SÜR ve DİNLE (Drive&Listen) ile şehirlerde araba ile gezme deneyimi

Farklı şehirlerde araba ile tur atarak o ülkenin müziklerini dinleyin…

11.12.2022
2.075
SÜR ve DİNLE (Drive&Listen) ile şehirlerde araba ile gezme deneyimi

Drive&Listen, yani sür ve dinle isimli bu sayfa üzerinde dünyanın farklı şehirlerinde araba ile tur atabilir ve o ülkenin müziklerini dinleyebilirsiniz. Özellikle farklı ülkeleri tanımak ve o ülkelere gitme imkanı bulamayan öğrencilerinize sanki orada geziyormuş deneyimi katmak için gerçekten güzel bir araç.

Siteye girdiğiniz anda size rastgele bir şehirden tur görüntüsü açıyor. Sağ menüden dilediğiniz şehrin üstüne tıklayarak o şehrin sokaklarında gezme deneyimi elde edebiliyorsunuz. Eğer aynı şehrin üstüne tekrar tıklarsanız da sizi farklı bir konudan tekrar gezdirmeye başlıyor. Türkiye’den de Antalya, Ankara, İstanbul ve İzmir şehirleri bulunmaktadır.

Şehirlerin alt kısmında car speed yazan yerin karşısından aracın hızını arttırabilirsiniz. Altta street noise karşısındaki off yazan yere tıklayarak on yaparsanız sokağın sesini duyabilirsiniz. Yine altta radyo bulunmaktadır. Radyoda play tuşunun yanındaki ileri geri tuşlarına tıklarsanız bu durumda da o şehrin farklı radyolarını dinleyebilirsiniz.

Uygulamanın tek kötü yanı araba ile gezerken sağ ve sol tarafa bakılamıyor sadece ön kısımdan izlenebiliyor olması. Toplamda 58 farklı şehirden araba sürüş keyfi yaşabilmektesiniz.

WEB SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »