TOME.APP ile yapay zeka size işbirlikçi sunumlar hazırlasın

Ortaklarınızla işbirliği içerisinde sunumunuzu yapay zekaya hazırlatın…

TOME.APP ile yapay zeka size işbirlikçi sunumlar hazırlasın

Tome.app bizlere yapay zeka vasıtasıyla işbirlikçi sunumlar hazırlamaktadır. Ancak Türkçe desteği maalesef yoktur, yani ingilizce olarak yazdığımız konu hakkında bizlere hemen bir sunum hazırlamaktadır. Size 500 kredi veriyor ve bir sunumu hazırlamak sayfa başı 10 krediye maloluyor. Diyelim krediniz bitti, o zaman yeni hesap açarak yeni çalışmalarınıza devam edebilirsiniz.

İlk olarak sayfaya girdiğimizde continue with google yazan yere tıklayın ve gmail adresinizle üyeliğinizi gerçekleştirin. İlk olarak sizden profil adınızı yazmanızı istiyor, kullanıcı adınızla aynı bırakabilirsiniz. Altında choose a rol yazan yere educator, yani eğitimci işaretleyebilirsiniz. Devam ettiğinizde sizden çalışma alanınıza bir isim vermenizi istiyor. İsmi verdikten sonra hemen altta çalışma alanınızın linki oluşmaktadır. Altında continue to workspace yazan yere tıkladığınızda size linkinizi kopyalayacağınız alan gelmektedir. Bu linki arkadaşlarınızla paylaşırsanız sizin çalışma alanınıza gelecek ve birlikte çalışma imkanı bulacaksınız.

Sayfaya giriş yaptığınızda sizi 7 tane şablon karşılamakta, dilerseniz bunların hemen altında 3 noktaya tıklayıp delete diyerek silebilirsiniz. Sayfayı yenilediğinizde silindiklerini göreceksiniz.

Şimdi üst sağda create yazan yere tıklayın ve açılan sayfada ingilizce hazırlamasını istediğiniz konuyu yazın. Örneğin “eğitimde proje tabanlı öğrenmenin önemi” kelimesini ingilizce olarak yazıp tıkladığınızda anında sunumunuzu hazırlamaya başlayacaktır. Bir süre beklemeniz yeterlidir. İlk sayfanızı hazırladığında, üst sağda share yazan yere tıklayın ve açılan yerde en üstteki kutuya davet edeceğiniz kişinin mail adresini yazın hemen karşısındaki yere de can edit veya full access yaparsanız ve enter basarsanız, davet ettiğiniz kişi de sizinle birlikte artık sunum üzerinde çalışabilir.

Şimdi gelelim sunuma, hazırlandı ve siz hazırlanan sunumdaki yazıların üzerine tıklayarak değişiklikler de yapabilirsiniz. Eğer sunumun devamını yapmak isterseniz de dilerseniz sağ alt köşede yıldız butonuna basarak ve yeniden sunum için yeni cümle girerek devamını yapmasını sağlayabilirsiniz.

Eğer yapay zekaya yaptırmak istemezseniz, sağda artı işaretine tıklayıp slayt düzenini seçerek kendiniz yazabilirsiniz. Veya slayt üzerine eklemeler yapmak isterseniz sağ tarafta bulunan artı işaretine tıklayarak video, resim, metin ve daha fazlasını ekleyebileceğiniz butonlar gelecektir. Hemen altındaki daire içindeki noktaya tıklarsanız bu durumda kendi kamera veya mikrofon kaydınızı ekleyebilirsiniz. Onun altındaki renk paletinden de sunumunuzun renklerini ayarlayabilirsiniz.

Son olarak çalışmanızı paylaşmak istediğinizde share altında anyone with the link karşını can play yapın ve copy link tıklayın. Artık bu linki dilediğiniz yerde paylaşabilirsiniz.

WEB SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

ETİKETLER: ,
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »