Geleceğe Not eTwinning Projesi ile 100 YIL SONRAYA SESLENİYORUZ

28.04.2023
251
Geleceğe Not eTwinning Projesi ile 100 YIL SONRAYA SESLENİYORUZ

İlimizde yürütülen Türkiye, Romanya ve Azerbaycan ortaklı “Geleceğe Not (Note to the Future) eTwinning Projesi” ile öğrencilerimiz 100 yıl sonra dünyamızın nasıl bir yer olacağına ilişkin yaratıcı yazma etkinlikleri gerçekleştiriyor.

İlimizden Yenişehir’den Şehit Erol Olçok İHO ve Yenişehir Belediyesi BİLSEM, Mezitli’den Mezitli İmam Hatip Ortaokulu ve Kuyuluk Belediye Ortaokulu, Akdeniz’den İmam Gazali İmam Hatip Ortaokulu, Tarsus’tan Bahşiş Ortaokulu ve Abdullah Dirlik Ortaokulundan öğretmen ve öğrenciler bu projede görev almaktadır.

Proje kapsamında öğrencilere öykü, masal ve deneme türünde yaratıcı yazma atölyeleri düzenlenmekte ve öğrencilerin yazdıkları metinler elektronik kitap olarak sunulmaktadır. Ayrıca proje ortağı diğer ülkelerle gerçekleştirilen çevrim içi toplantılarda öğrencilerimiz yurt dışındaki akranları ile ortak çalışmalar yürütmektedir. Projenin amacı ortaokul öğrencilerinin duygu ve düşüncelerini yazılı olarak ifade edebilmeleri, yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini zenginleştirebilmeleridir.

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »