Let’s Do It Together eTwinning Projesi

18.06.2023
218
Let’s Do It Together eTwinning Projesi

                        LET’S DO IT TOGETHER

Kurucu: Pelin Çiçek (Türkiye)

Kurucu ortak: Monika Górecka-Grzywacz (Polonya)

Ortak ülkeler: Türkiye (5), Romanya (4), Yunanistan (4), Polonya (3), Ürdün (2), Tunus (1), Çek Cumhuriyeti (1), Portekiz (1)

Hedeflerimiz: Bu projede öğrencilerimize memleketlerinin geleneksel yemeklerini tanıtmalarını, yöresel çocuk oyunlarını öğretmelerini ve çeşitli el sanatlarından örnekler vermelerini istiyoruz.

Genel olarak öğrencilerin dil becerilerini, takım çalışması becerilerini ve iletişim becerilerini geliştirmeyi hedefliyoruz.

Öğrenciler geleneksel yemekler tanıtacaklar, el becerilerini göstermek için geleneksel el işleri yapacaklar ve nesilden nesile geçen geleneksel çocuk oyunlarını tanıtacaklar.

Oyun, çocukları iyileştirmek için en iyi yoldur sözünden yola çıkarak öğrenciler oyun oynayacak, iletişim kuracak ve iyileşecekler.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090911743966

 

 

YAZAR BİLGİSİ
Pelin Çiçek
Merhaba Ben Pelin Çiçek, İzmirliyim. Ege Üniversitesi İngiliz dili ve Edebiyatı mezunuyum, yaklaşık 20 yıldır İngilizce öğretmenliği yapmaktayım. Bisiklete binmeyi, kitap okumayı, baykuşları ve mor rengini çok severim. 7 yıldır e Twinning üyesiyim ve bu ortamı, öğrencilerimin hayal gücünü geliştirdiği ve onlara paylaşmanın güzelliğini öğrettiği için çok seviyorum. Farklı ülkelerdeki ve şehirlerdeki meslektaşlarımı tanıyıp onlarla fikir alışverişi yapma şansı sağladığı için de çok faydalı buluyorum .
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »