WELL,LET’S BE WELL

10.02.2024
112
WELL,LET’S BE WELL

Türkiye ve Romanya ortaklı eTwinning projemiz başladı. Projemizde bu yılın teması olan okulda iyi oluş temasından yola çıkarak çeşitli etkinlikler yapmayı planlıyoruz.

Bireylerin akademik başarısını arttırmanın yollarından biri olan bireyin bulunduğu ortamda güven içinde olabilmesi ve kendini oraya ait hissedebilmesidir. Buradan  yola çıkarak okullarda iyi oluşu destekleyen etkinlikler tasarlamak projemizin temel amacıdır. Bu projede, okullarda iyi oluşu destekleyen etkinlikler yapmayı planlıyoruz. Bu sayede her ay öğrenci davranışlarını şekillendirici çalışmalar yapacağız. Okul içindeki disiplin ve akademik başarı sorunlarını en aza indirebilmek adına işbirlikçi etkinlikler düzenlemeyi planlıyoruz. Projede özellikle iyi oluşu destekleyen ve öğrencilerde sorumluluk, empati ve farkındalık bilinci geliştiren etkinliklere yer verilecektir.

Projemiz Ocak-Mayıs ayları arasında devam edecek bir projedir.

Projede ait olma, güvende hissetme, teknoloji kullanımı, dil becerisi, empati, saygı, sorumluluk bilinci, farklılıkların zenginliği konularına yer verilecektir.

ETİKETLER: ,
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »