NOTE.LY işbirlikçi dijital pano

Alternatif bir dijital Pano aracı.

NOTE.LY işbirlikçi dijital pano

Dijital pano araçlarından biridir. Çok fazla özelliği olmasa da özellikle liste ekleme özelliği gerçekten güzel bir özelliktir. Siteye üye olmanız gerekmektedir. Sign up butonuna basarak kullanıcı adı, mail ve şifrenizi yazarak üye olun. Facebook ile üyelik önermiyorum. Bu tür web 2 araçlarına Facebook ile giriş yaptığınızda çok fazla reklamla karşılaşabiliyorsunuz veya sizin adınıza paylaşım yapabiliyor. O sebeple gmail veya normal yazarak üyelik tavsiyedir. Giriş yaptıktan sonra direk panoya giriş yapıyorsunuz ve panonuzun adresi hemen ortada yazıyor bu genelde mail adresiniz oluyor, değiştirmek isteseniz sağ köşede çarka tıklayın, wall options yazan yere tıklayınca orda duvar adınızı değiştirin ve Set Vanity URL tıklayın. Bundan sonrası artık kolay. Artı işareti ile not kağıdı gelir sayfa üstüne ve yazı yazabilirsiniz, hemen yanında add-a-to-do-list var. Bu liste yapma özelliğidir. Her enterde yeni kelime ekleyebilirsiniz listeye. Hemen yanında resim ekleme ve onun yanında da not kağıdı renk değiştirme sekmesi var. Ortada yazan linki arkadaşlarınızla veya öğrencilerinizle paylaşırsanız ortak çalışmaya başlayabilirsiniz. Yazı ekleme özelliğini kapatamıyorsunuz maalesef en kötü yanı bu. Ancak yine padlet’e alternatif olabilecek bir araçtır.

WEB SITESINE GITMEK ICIN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR
  1. Sevgi Öztürk dedi ki:

    Kenan hocam bu notely twinspace e gömülemiyor mu? Çok sade bi araç embed kodunu bulamadım.

    1. KENAN ÇETE dedi ki:

      Merhaba öğretmenim. Maalesef embed kodu yok. Link için embed kodu oluşturup ekleyebilirsiniz. Eğer olmuyorsa sadece link olarak ekleyin twinspace e.
      https://web2araclari.com/2020/08/10/nasil-yapilir-3-embed-kodu-nedir-nasil-olusturulur-siteye-ve-twinspace-nasil-eklenir/

Translate »