BİTPAPER ile işbirlikçi çalışmalar yapın.

Bitpaper işbirlikçi resim veya yazı çalışmaları yapabileceğiniz kullanımı basit bir web aracıdır.

06.03.2021
6.807
BİTPAPER ile işbirlikçi çalışmalar yapın.

Bitpaper işbirlikçi resim veya yazı çalışmaları yapabileceğiniz kullanımı basit bir web aracıdır. Kötü yanı ise ücretsiz açılan tek hesap içerisinde sadece 1 tane çalışma yapmanıza izin vermesidir. Yaklaşık 200 kişi ile ortak deneme yapılmış ve herhangi bir sorun olmadan başarıya ulaşmıştır.

Üyelik yaptıktan sonra create paper tuşuna basarak çalışmanızı açabilirsiniz. Alt orta kısımda kalem renk ayarlarını yapabileceğiniz palet, yanında çizim kalemi, silgi, ok simgesi ile tıkladığınız şekli döndürebilirsiniz, yanında dört tarafa ok işareti olan butona tıklarsanız çizilen bir nesne veya yazıyı taşıyabilirsiniz, yanında ok simgesi ile yazdıklarınız arası oklar çizebilirsiniz, T butonu ile yazılar yazabilirsiniz, E harfine benzer butona tıklarsanız da matematiksel işlemleri yazabilirsiniz.

Sağ üst köşede 1 rakamı olan yerin altındaki ok tuşuna basarak da ikinci, üçüncü veya daha fazla sayfa oluşturabilir, bu sayede de her ortağınızın veya öğrencinizin farklı bir sayfada çalışmasını isteyebilirsiniz.

Sol tarafta en üstte not defteri butonuna tıklayarak upload files yazısına tıklayarak resimlerinizi yükleyebilir ve üzerinde çalışabilirsiniz. Onun altındaki kareli butona tıklayarak da sayfa arka plan rengini vs. ayarlarını değiştirebilirsiniz. Telefon butonu online görüşme içindir ancak ücretli üyelikte kullanılabilmektedir.

Paylaşım linki ortaklarınızla paylaşmak için ise adam resmi olan butona tıklamanız gerekmektedir. Share this url yazan linki ortaklarınıza veya öğrencilerinize gönderdiğinizde odaya giriş yaparak sizinle birlikte çalışma yapabilmektedirler. Altında lock paper butonuna basarsanız da bu durumda sayfaya başkalarının yazma ayarlarını kapatabilirsiniz.

Son olarak en altta 3 çizgi olan butona tıklarsanız ve create PDF tıklarsanız ve açılan orta menüde print tuşuna basarsanız bütün sayfaları bir PDF dosyası olarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Ancak yazıcınız açıksa tüm sayfaları yazdırabilir bu sebeple önce yazıcınızı kapatmanızı tavsiye ediyoruz. Harici ayarlar da bu sekme altındadır.

Ortak ve işbirlikçi çalışmalar yapmak için ideal bir araç olan Bitpaper ile oluşturduğunuz bir sayfayı silseniz dahi tekrar bir sayfa oluşturmanıza izin vermemektedir. Bu sebeple tekrar çalışmak isterseniz ya yeni bir hesa açın, ya da oluşturduğunuz sayfanın içindekileri kayıt aldıktan sonra silip tekrar kullanın.

WEB SITESINE GITMEK ICIN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »