İÇİMDEKİ RENKLER PROJESİ ETKİNLİKLERİ İLE ÇOK RENKLENDİK

22.05.2021
880
İÇİMDEKİ RENKLER PROJESİ ETKİNLİKLERİ İLE ÇOK RENKLENDİK

Ankara keçiören Halide Ömer Uncuoğlu İlkokulu 4/G  sınıfı olarak kuruculuğunu Fatmaana Tetik ve Fatma Karatopak adlı öğretmenlerimizin yaptığı etwinning projesi olan”İçimdeki Renkler”adlı projeye katılarak hem eğlenceli  hem de öğretici çalışmalar yapmaya başladık..Bu proje sayesinde öğrencilerimiz daha etkili ders işleyecekler…Proje adından da anlaşıldığı gibi içerdiği etkinliklerle rengarenk bir proje…

Bu projede her ay öğrencilerimiz deneyler yapacak , çeşitli web 2.0 araçlarını kullanarak eğitimde teknolojiyi hayatlarına geçirecekler, sanatsal ve bilimsel çeşitli etkinlikler yaparak kendi yeteneklerini de keşfetmiş olacaklar.

Projemiz öğrencilerimizin kendini tanıyarak, yetenek ve becerilerinin farkına varması için her aya bir deney, web2 aracı kullanımı, stem çalışmaları,kodlama çalışmaları, sanatsal çalışmalar gibi çeşitli alanlarda farklı etkinlikler içermektedir. Farklı çalışmalarla her öğrencinin kendine tanıma yolculuğuna ışık tutmak, yetenek ve becerilerinin farkına vararak geliştirmesini sağlamak, derslere entegre ederek eğlenceli vakit geçirmek , teknolojinin faydalı kullanımını sağlamak ve 21 yy. becerilerinin gelişimine katkı sağlamak projemizin amacıdır.

Projemiz kapsamında  Azerbeycan, Bulgaristan,Gürcistan, Bosna Hersek ‘ten ortaklarımızla birlikte Türkiye’nin farklı illerinden katılan 10 ortak olmak üzere 15 ortak ile çalışmalarımızı yürüteceğiz….Güzel  ve etkili bir proje….Proje ortaklarımıza ve öğrencilerimize şimdiden etkinliklerde başarılar diliyorum.

YAZAR BİLGİSİ
Nazmiye Esin Şıvgın
Merhaba ben Nazmiye Esin Şıvgın. Ankara'da yaşıyorum. Keçiören'de sınıf öğretmeniyim. Hacettepe üniversitesi Sınıf öğretmenliği bölümünü bitirdikten sonra Ondokuz Mayıs üniversitesinde Eğitim Yönetimi bölümünde yüksek lisans yaptım.2. Etwinning projelerine katılıyorum. Kendimi geliştirmeyi çok seviyorum.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »