Discuss This (Bunu Tartışalım) eTwinning Projesi

11.06.2021
1.045
Discuss This (Bunu Tartışalım) eTwinning Projesi

Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu İngilizce öğretmeni Hatice Erbay koordinatörlüğünde yürütülen uluslararası Discuss This(Bunu Tartışalım) eTwinning projesine dahil olan öğrenciler farklı ülkelerden ve şehirlerden öğrenci ve öğretmenlerle yıl boyunca uzaktan ve yüz yüze eğitimde bir araya gelerek çeşitli etkinliklere katıldı. Öğrenci ve öğretmenlerin mesleki anlamda kendilerini geliştirmeleri, Avrupalı eğitimci ve öğrencilerle iletişim kurmaları, ulusal ve uluslararası projeler oluşturmalarına olanak sağlayan bir platform olan eTwinning ile okulda müfredat dışı etkinlikler yapılarak çocuklarda İngilizce konuşma becerisi ve özgüveni artırmak, başarma duygusunu pekiştirmek amaçlandı.

Türkiye, Gürcistan, Hırvatistan, İspanya, İtalya, Litvanya, Polonya, Portekiz ve Ukrayna’dan 19 ortağın bulunduğu projede öğrenciler iletişim,dil ve dijital becerileri kullanarak eğitim, sağlık, spor, sanat ve gelenek konularında araştırma yaptı,sunumlar hazırladı ve çevrimiçi ortamda ortak okullarla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

Projemiz kapsamında yabancı dil eğitiminde özellikle de konuşma ve yazma becerilerinin geliştirilmesinde kullandığımız iyi uygulamaları aşağıdaki blog sayfasından inceleyebilir, derslerininzde kullanabilirsiniz.

Unutmayalım “Sharing is caring.” 🙂

https://etwinningdiscussthis.blogspot.com/

YAZAR BİLGİSİ
Hatice Erbay
I've been working as an English Teacher for 19 years. I love being with and teaching kids so much. I don"t like traditional, old fashioned teaching methods. I usually try to use new aproaches and IT for education in my classes. Thus I chatch up with the Z Generation and keep my pupils much more enthuastic, motivated and successful. That"s how i met this fruitful website and became a part of this great, dynamic, collabrative, up-to-date community .
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »