THINK, PLAY AND LEARN (DÜŞÜN, OYNA VE ÖĞREN)

01.05.2022
504
THINK, PLAY AND LEARN (DÜŞÜN, OYNA VE ÖĞREN)

Projemiz 4-11 yaş arası çocukların konsantrasyon becerilerini artırmayı, el becerisi, çevre bilinci (geri dönüşüm), sabır, kurallara uyma, işbirliği, problem çözme gibi becerilerini geliştirmeyi amaçlayan bir projedir. Projemizde öğrencilerimizin düşünme becerilerini geliştirerek eğlenceli oyun etkinlikleri hazırlamalarını amaçladık.

Projemiz Türkiye – Romanya – Yunanistan ve İspanya ortaklı öğretmen ve öğrencilerimizin işbirlikçi çalışmaları ile devam etmektedir. Çevrimiçi toplantılarla öğrenci ve öğretmenlerimiz projemizin çalışmaları için bir araya gelerek fikir alışverişi yaparak kaynaşma sağlanmıştır.

Proje ortaklarımız ve öğrencilerimizle birlikte proje çalışmalarımızı belirlenen hedeflere uygun her ay çeşitli etkinliklerle zenginleştirerek yapmaya devam ediyoruz. Okullarımızın tanıtımları, proje logo ve afişlerinin hazırlanması, çeşitli geri dönüşüm malzemeleriyle yapboz oyunları hazırlayıp oynanması, çeşitli malzemelerle ve web2 araçlarıyla hafıza oyunları hazırlayıp oynanması, matematik oyunları ve müzikle ritm kodlama etkinlikleri hazırlayarak öğrenciler hem oyunlara katılmışlar hem de dikkat, koordinasyon, el becerilerini geliştirme, sabırlı olma, kurallara uyma becerileri geliştirmişlerdir. Takvim, sözlük hazırlama, hikaye yazma gibi ortak ve işbirlikçi ürünlerle projemiz finale yaklaşmıştır. Yapılan işbirlikçi çalışmalar, ortak ürünlerimizle öğrencilerimizde proje sonunda beklenen sonuçlara ulaşmış bulunmaktayız.

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »