Arttırılmış Gerçeklik İle Dil Öğrenin

Arttırlmış gerçeklik ile odanıza, iş yerinize, sınıfınıza gelen sanal asistan ile sohbet ederek yabancı dil öğrenin.

Arttırılmış Gerçeklik İle Dil Öğrenin

Bu güne dek gördüğüm en iyi dil öğrenme aracı demek hata olmaz. Telefonunuz vasıtası ile arttırılmış gerçeklik ile oluşturulmuş sanal asistanınız ile sohbet ederek yeni bir dil öğrenebilirsiniz.

Mondly AR ile 31 dil öğrenme imkanınız bulunmaktadır. Bunlar: İspanyolca, Amerikan İngilizcesi, İngiliz İngilizcesi, Fransızca, Almanca, Portekizce, İtalyanca, Türkçe, Rusça, Felemenkçe, Danca, İsveççe, Norveççe, Arapça, Japonca, Korece, Fince, Romence, Macarca, Çekçe, Lehçe, Ukraynaca, Bulgarca, İbranice, Vietnamca, Yunanca, Endonezyaca, Afrika Dili, Hırvatça, Farsça ve Hintçe.

Uygulamayı telefon veya tabletinize yükledikten sonra açıldığında konuştuğunuz dil Türkçe seçili altında da öğrenmek istediğiniz dili seçin. Sonrasında sizi ana ekrana atacak ve merhaba menüsünde başla butonuna bastığınızda sizden kamera ve mikrofon ayarlarınıza erişim için izin istemektedir. Bunlara kesinlikle izin vermeniz gerekmektedir. Sonrasında telefon ekranınızda düz bir zemini (mesela masanızın üstü) hedef alın ve sanal asistan flu olarak belirecektir. Eğer yeri beğendiyseniz hemen altta yer butonuna tıklayın ve artık karakteriniz tamamen belirecek ve sizinle sohbet etmeye başlayacaktır.

Size soru sorduktan veya konuştuktan sonra sizden alttaki mikrofon simgesine basarak sesli olarak cevap vermenizi istemektedir. Eğer bunu yapmazsanız ilerleyememektesiniz.

Ücretsiz versiyonu toplam 3 aşamadır. Devamı için ücret ödemek gerekmektedir. Ancak özellikle dil öğrenimine yeni başlayanlar için ilginç ve sanki karşınızdaki ile konuşuyormuş deneyimi sunan bu uygulama gerçekten indirilmeye değerdir. Hem android, hem de IOS uygulaması mevcuttur.

GOOGLE PLAY UYGULAMA LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ…

IOS UYGULAMA LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »